Δωρεάν σεξ ως διαμαρτυρία στην αύξηση φόρων [στην Αυστρία]

Ένας οίκος ανοχής στην Αυστρία, επέλεξε έναν ιδιότυπο τρόπο, προκειμένου να εκφράσει τη διαμαρτυρία του έναντι στην υψηλή φορολογία.

 


Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του οίκου, Χέρμαν Μίλερ, πλέον θα προσφέρεται δωρεάν σεξ, σε όλους τους πελάτες, για τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Αυτό, θα γίνει σύμφωνα με τον ίδιο, ως απάντηση στην «τιμωρητική φορολογία».

«Δεν πληρώνουμε άλλους φόρους. Δωρεάν είσοδος! Δωρεάν ποτά! Δωρεάν σεξ», σημειώνεται στη διαδικτυακή σελίδα του οίκου ανοχής Pascha, που βρίσκεται στο Ζάλτσμπουργκ, με την είδηση να θεωρείται επιβεβαιωμένη.

Η αυστριακή, εθνική εφημερίδα Oesterreich, στο φύλλο της Κυριακής, δημοσίευσε φωτογραφία ανδρών που περιμένουν στην ουρά, προκειμένου να επωφεληθούν από την ασυνήθιστη, αυτή, προσφορά.

Όπως υπογραμμίζεται, ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής, διαβεβαίωσε τις εκδιδόμενες γυναίκες πως θα τους προσφέρει ο ίδιος από την τσέπη του το ποσό των 10.000 ευρώ που θα χάσουν μηνιαίως.

Ο Μίλερ, διαθέτει οίκους σε άλλες τέσσερις πόλεις συνολικά, σε Αυστρία και Γερμανία, και έχει παραπονεθεί επανειλημμένα κατά το παρελθόν για τη φορολογία και τις κανονιστικές ρυθμίσεις, που ισχύουν.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, μάλιστα, μόνο την τελευταία δεκαετία έχει καταβάλει σχεδόν 5 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους, μόνο στο Ζάλτσμπουργκ.


Σχετικα

Ξόδεψε 30.000 λίρες στα δικαστήρια, για να γλυτώσει πρόστιμο αξίας 100 λιρών

Καθηγήτρια απολύθηκε λόγω ενός αμφιλεγόμενου νόμου

6 φορές που ο Πρίγκιπας Harry, δεν ήταν και τόσο πρίγκιπας

Το νέο trend του χειμώνα είναι ό,τι πιο άσχημο έχουμε δει τελευταία

Σε άλλα νέα το Υπ. Οικονομικών ψάχνει να αγοράσει κτίρια για να στεγάσει άλλα υπουργεία και υπηρεσίες

Στην Αμερική, πριν μερικές ημέρες, γεννήθηκε ένα «ιστορικό» μωρό