O Snoop Dogg στην Κύπρο

Αποτέλεσε την κυριότερη αιτία που η ραπ μουσική κατέκτησε τα αμερικάνικα charts, έγινε η βασική μουσική του τηλεοπτικού κολοσσού MTV και έφτασε στο σημερινό σημείο παντοδυναμίας της.

Αυτός είναι ο Snoop Dogg, ο πιο επιδραστικός μαύρος καλλιτέχνης της τελευταίας 20ετίας, είδωλο για όλους ανεξαιρέτως τους φίλους της μαύρης μουσικής και σεβαστός από τους οπαδούς κάθε είδους σύγχρονης μουσικής.

 


Article featured image
Article featured image

Με το ιδιαίτερο προσωπικό του ήχο αλλά και lifestyle, έχει καταφέρει να φέρει, από τους δρόμους στο παγκόσμιο προσκήνιο, τόσο τη μουσική του αλλά και γενικότερα τον τρόπο ζωής του.

Στην καριέρα του, έχει πουλήσει 20 εκατομμύρια δίσκους μόνο στις ΗΠΑ και άλλα τόσα στον υπόλοιπο κόσμο. Τα άλμπουμ του, από το 1993 μέχρι και σήμερα κατακτούν πολύ εύκολα την κορυφή των charts στις ΗΠΑ και το ίδιο συμβαίνει με πάρα πολλά από τα τραγούδια του.

Η τεράστια επίδραση του στην σημερινή μουσική είναι εμφανής και από την απήχηση που έχουν οι συνεργασίες του με νέους καλλιτέχνες: κορυφαία ονόματα όπως ο Akon, ο Eminem και o Pharell έχουν κάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους με κομμάτια όπου συμμετέχει ο Snoop Dogg.

 



Στην Κύπρο, ο Snoop Dogg έρχεται για ένα μεγάλο beach party με την ιδιότητά του ως DJ εξ ου και θα δεις να αναφέρεται ως DJ SNOOPADELIC.

 

Κυριακή 9 Αυγούστου, Makronissos Kandi Beach, Αγία Νάπα, 17.00. Πληρ. 77777040.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ