Το τελευταίο νοσταλγικό πάρτυ για το καλοκαίρι

Καλοκαίρι με νοσταλγία!

 


Article featured image
Article featured image

Είναι από τα πιο πετυχημένα πάρτυ της πρωτεύουσας, που πάντα αφήνουν ιστορία.

Πριν η Λευκωσία αδειάσει, το τελευταίο «νοσταλγικό» πάρτυ για την καλοκαιρινή σεζόν θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Παρασκευή, 19 Ιουνίου, στις 21:00 το βράδυ στον υπέροχο κήπο της Παλιάς Ηλεκτρικής.

Αυτήν τη φορά, οι αγαπημένοι DJ Claudio και DJ Cotsios o Pikatillis προετοιμάζονται για μια νύχτα γεμάτη ποιοτική μουσική της δεκαετίας των 80/90s: ντίσκο, ποπ, new wave, ροκ και electro.

Ακόμη μια νύχτα, λοιπόν, αφιερωμένη σε αυτούς που έζησαν τη σπουδαία μουσική περασμένων δεκαετιών αλλά και σε αυτούς που θέλουν να την ανακαλύψουν.

Για την διασφάλιση της δικής σας άνεσης και καλύτερης εξυπηρέτησης, η χωρητικότητα του χώρου θα περιοριστεί στα περίπου 600 άτομα.

Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το 22432559 (τουλάχιστον 8 άτομα, περιορισμένες καρέκλες)


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Νέο φάρμακο για τον προχωρημένο καρκίνο του προστάτη έδειξε ενθαρρυντικά αποτελέσματα σε πρώιμη κλινική δοκιμή

Article featured image

Times: Το Ηνωμένο Βασίλειο θα στείλει πολεμικό πλοίο για την υπεράσπιση της στρατιωτικής βάσης στην Κύπρο

Article featured image

Ο πόλεμος στο Ιράν προμηνύει μια εποχή βομβαρδισμών με χρήση ΑΙ, ταχύτερων από την «ταχύτητα της σκέψης»