Οι πουρέκκες τζαι ο δράκος

Την Παρασκευή, 19 Ιουνίου, οι «Θκιό Ππαλιές» γιορτάζουν το κλείσιμο της έκθεσης του Φάνου Κυριάκου «The Adventures of a Giant Midget», με μια σειρά προβολών και πάρτυ.



 


Article featured image
Article featured image

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στις 20:00, στο πατρικό σπίτι του Φάνου, στην Αχιλλέως 17, στο Καϊμακλί (για την ακριβή τοποθεσία πάτα εδώ).

Θα ακολουθήσει πάρτυ στις 22:00, στο Καφενείο ο Πλάτανος και στο εργαστήρι Pedestrian in the Roadway, στη Λεωφόρο Αρχιεπίσκοπου Γ’ 96, στο Καϊμακλί (εδώ), όπου ο θρυλικός DJ CUSACK θα παρουσιάσει ένα γεμάτο πρόγραμμα που θα κυμανθεί από Chicago Acid Trax και Detroit Techno σε Synth-Pop, New Wave, Deep-House και Disco.

 

Μικρή σύνοψη των ταινιών: 

Road movie (15:30)

Nissan Sunny Pickup.

Σεϋχέλλες (08:00)

Μεσημέρι σε ένα σουβλατζίδικο στις Σεϋχέλλες

Πατέρα-πατέρα (12:50)

Ένα γκαράζ αυτοκινήτων, ο Rocky και ένας πατέρας με ιστορίες.

Οι πουρέκκες τζαι ο δράκος (10:30)

Ένα έθιμο, τρεις αδερφές και ένας δράκος.

DJ CUSACK

Η αγάπη του Cusack για την ηλεκτρονική μουσική ήρθε σε προεφηβικό στάδιο στα μέσα της δεκαετίας του '80, μετά που άκουσε το «Tour de France» των Kraftwerk.

Από νωρίς ανέπτυξε μια αγάπη για ήχους synth bass, έχοντας όμως μεγαλώσει μακριά από κάθε σημαντική ηλεκτρονική μουσική σκηνή, αναγκάστηκε να κάνει τακτικές επισκέψεις στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η ρέιβ σκηνή στις αρχές της δεκαετίας του '90 άφησε μια μόνιμη επιρροή πάνω του και από το 1995 ο Cusack βρέθηκε να ζει στο Λονδίνο.

Μαγεμένος από την underground σκηνή της πόλης και από clubs όπως το «Lost» και «The End» σύντομα άρχισε να συλλέγει δίσκους, drum machines και πολύτιμους λίθους.

Χρόνια αργότερα, μπορείτε να τον ακούσετε να γκρουβάρει με οτιδήποτε, από freaky Chicago Acid Trax, ονειρική Detroit Techno, Synth-Pop, New Wave, Deep-House και Disco.

Για το facebook event πατήστε ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ