Reggetiko Project στο Φεστιβάλ Ξαρκής

Το Reggetiko Project αποτελεί μια μουσική συνάντηση ανάμεσα σε άτομα με πολύ διαφορετικά μουσικά υπόβαθρα και παραστάσεις, με κοινό γνώμονα την αγάπη τους για δημιουργικές συζητήσεις και αυτοσχεδιασμούς με σκοπό την όσο το δυνατόν άμεση συνδιαλογή των μελών της.

 


Article featured image
Article featured image

Το αποτέλεσμα της συλλογικής αυτής έκφρασης έχει πειραματικό χαρακτήρα και αντιμετωπίζει την μουσική και τον αυτοσχεδιασμό ως ένα τρόπο επικοινωνίας ανάμεσα στους ανθρώπους που όσο απλοϊκός, περίπλοκος, ευχάριστός ή δύσπεπτος μπορεί να γίνει, πρέπει πάντα να χαρακτηρίζεται από αμοιβαίο αλληλοσεβασμό και ειλικρίνεια.

Πριν από ένα χρόνο κυκλοφόρησε την πρώτη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Music Conversations», την οποία παρουσίασε τον Οκτώβρη στο Παλέρμο της Σικελίας, τον περασμένο Μάρτη στην Αθήνα ενώ ακολούθησε σειρά συναυλιών σε Κωσταντινούπολη (τον Απρίλη και τον Μάιο) και Φράιμπουργκ της Γερμανίας. Τον τελευταίο καιρό, έχουν ξεκινήσει οι ηχογραφήσεις για τον 2ο δίσκο που αναμένεται σύντομα. (το υλικό τόσο του 1ου όσο και του 2ου δίσκου αποτελείται αποκλειστικά από συνθέσεις των μελών του).

Στο Φεστιβάλ Ξαρκής θα συμμετάσχουν οι Κωσταντίνος Παπούδας (κιθάρα), Σωκράτης Βότσκος (πνευστά), Κουμαρτζής Θεόδωρος (μπαγλαμάς, μελόντικα), Λίνος Τζέλος (ακουστική κιθάρα), Άντρη Ευριπίδου (φωνή).

 

Παρασκευή 10 Ιουλίου, Φεστιβάλ Ξαρκής, Λόφου, επ. Λεμεσού.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ