Η κυπριακή εταιρεία που συμμετείχε στο συνέδριο της Apple

Μια κυπριακή εταιρεία, η Cocoon Creations, συμμετείχε στο διεθνές συνέδριο της Apple «World Wide Developer Conference» (WWDC), που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Σαν Φρανσίσκο.

 


Το συνέδριο παρακολούθησαν περισσότεροι από 5000 προγραμματιστές συσκευών Apple, που ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο για να εκπαιδευτούν από το προσωπικό της εταιρείας-μεγαθήριο για τα νέα λειτουργικά συστήματα που τίθενται σε εφαρμογή από τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Η Chief Technical Officer της Cocoon Creations, Έλενα Γεωργίου Στρούθου, που συμμετείχε στο συνέδριο δήλωσε:

«Είναι πολύ σημαντικό για την εταιρεία μας να πρωτοστατήσει στις καινοτόμες τεχνολογίες που θα εισάξει η Apple στα καινούρια της λειτουργικά σύστηματα, διότι ένας από τους κύριους πυλώνες ενασχόλησής μας είναι η δημιουργία εφαρμογών για συσκευές iPhone, iPad και Apple Watch.

Δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από ένα τέτοιο γεγονός και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που εκπροσωπήσαμε την Κύπρο. Οι πληροφορίες που λάβαμε και τα μαθήματα που παρακολουθήσαμε θα μας καταστήσουν ανταγωνιστικούς διεθνώς και θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε να δημιουργούμε καινοτόμες εφαρμογές».


Σχετικα

«Πάρε το ποδήλατο» μας παροτρύνει ο Δήμαρχος Λεμεσού με μία άκρως παραστατική φωτογραφία

Ο Sin Boy είναι πρώτος στα (κυπριακά) trend του Pornhub

Αν είσαι νέος και χωρίς πολλά λεφτά, αυτές είναι οι πόλεις που πρέπει να μετακομίσεις

«Win - Win Situation» στην αυλή του Πολιτιστικού

Το μπέρδεμα που δημιούργησε η ανακοίνωση για το «Σχέσιο Εγκατάστασης Νεαρών Ζευγαριών στα Κατεχόμενα»

Πότε αναμένεται το πόρισμα για τις παραλείψεις στην υπόθεση Μεταξά