Στην Κύπρο το Miraval Rose, το κρασί που παράγεται στο Κάστρο των Pitt και Jolie

Στο Chateau Miraval (Κάστρο Μιραβάλ), που είναι της ιδιοκτησίας του Brad Pitt και της Angelina Jolie και βρίσκεται στην Γαλλία, παράγονται εξαιρετικά κρασιά με ναυαρχίδα το Miraval Rosé.

Αυτό ακριβώς το κρασί παρουσιάζουν στην Κύπρο η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ. και το Οινοποιείο Chateau Miraval (Κάστρο Μιραβάλ).

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα, οι δύο σταρ με την οικογένεια τους έχουν μεταμορφώσει το κάστρο σε ένα χώρο αφιερωμένο στις τέχνες, τη μουσική, το θέατρο, το παραδοσιακό φαγητό και κρασί και περνούν εκεί τις διακοπές τους.

O Brad Pitt και Angelina Jolie έχουν εμπιστευτεί την καλλιέργεια των αμπελώνων και την παραγωγή των κρασιών τους στην οικογένεια Perrin, που χρησιμοποιεί βιολογικές μεθόδους καλλιέργειας παράγοντας εξαιρετικά κρασιά με ναυαρχίδα το Miraval Rosé.



 

MIRAVAL ROSÉ

Τύπος: Οίνος Ροζέ Ξηρός.

Ποικιλίες: Cinsault, Grenache, Rolle, Syrah.

Γευστικά χαρακτηριστικά: Το χρώμα είναι απαλό ροζ και η μύτη χαρακτηρίζεται από νότες λευκών λουλουδιών και φρούτων όπως μικρά κόκκινα μούρα, φρεσκοκομμένες φράουλες, ροδάκινα και κεράσια. Η γεύση είναι απαλή στο στόμα και θυμίζει κεράσια, φράουλες και έχει ένα ορυκτό χαρακτήρα που δίνει στο κρασί μία φρεσκάδα και μία νότα αλμύρας.



Για την ώρα, το Miraval Rosé πωλείται μόνο στο κατάστημα στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας Βάσσος Ηλιάδης, στον Άγιο Δομέτιο (Αριστείδου 24).


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ