Εβδομάδα USA στα Lidl

Η Lidl, σας ταξιδεύει στη μακρινή Αμερική, από τις 29 Ιουνίου έως και τις 4 Ιουλίου, φέρνοντας κοντά σας παραδοσιακές αμερικάνικες νοστιμιές για όλα τα γούστα.

 


Article featured image
Article featured image

Επισκεφθείτε το κοντινότερο κατάστημα Lidl και επιλέξτε ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία προϊόντων από τις μάρκες ποιότητας της Lidl!

 

Παγωτό_ Ice Cream

Απολαυστικό κρεμώδες παγωτό, με  μασκαρπόνε και βέλγικη σοκολάτα  σε τέσσερις απίθανες γεύσεις: μπανάνα, σοκολάτα, μπισκότο ή φράουλα cheesecake. Σίγουρα η καλύτερη επιλογή για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού!

 

Σιρόπι σφενδάμου_ Maple Syrup

Χαρίστε μια γλυκιά, ιδιαίτερη γεύση στις τηγανίτες σας με αυτό το αυθεντικό σιρόπι σφενδάμου! Απολαύστε ένα πραγματικό, αμερικάνικο πρωινό στο σπίτι και εντυπωσιάζοντας τους αγαπημένους σας.

 

Ποπ κορν αλατισμένα για φούρνο μικροκυμάτων _Microwave salted popcorn

Τα ποπ κορν MCENNEDY είναι ιδιαίτερα εύκολα στην ετοιμασία τους, καθώς δε χρειάζεται εσείς να καταβάλλετε καθόλου κόπο. Ετοιμάζονται γρήγορα σε φούρνο μικροκυμάτων για άμεση κατανάλωση. Έχουν μοναδική γεύση και είναι κατάλληλα για να συνοδεύσουν την παρακολούθηση μιας ταινίας στο σπίτι αλλά και ένα βράδυ με αγαπημένα πρόσωπα. Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 3 σακουλάκια! Απολαύστε τα αγαπημένα σας ποπ κορν επιλέγοντας ανάμεσα σε 3 φανταστικές γεύσεις: αλατισμένα, με βούτυρο ή με ζάχαρη.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ