Ο πλανήτης μας είναι και δικός τους

Ντελίριο και δέος στους χορτοφάγους όλου του κόσμου προκαλούν οι φωτογραφίες με τους ανθρώπους που κρατάνε στην αγκαλιά τους πεθαμένα ζώα από τη φετινή Εθνική Ημέρα για τα Δικαιώματα των Ζώων στον Καναδά.

 


Μια πρωτοβουλία του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Our Planet. Theirs too», η Εθνική Ημέρα για τα Ζώα, που πραγματοποιείται κάθε Ιούνιο σε ΗΠΑ και Καναδά, έχει ως βασικό σκοπό «να δώσει στα ζώα τη φωνή που δεν έχουν και να προστατέψει τα δίκια και τα δικαιώματά τους».

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε μεγάλες πόλεις της Βορείου Αμερικής, περιλαμβάνουν κυρίως τελετές-μνημόσυνα για τα δισεκατομμύρια των ζώων που σκοτώνονται κάθε χρόνο καθώς και την ανάγνωση και την υπογραφή της «Διακήρυξης των Δικαιωμάτων των Ζώων».

Παράλληλα, το event αυτοπροβάλλεται ως μια γιορτή για όλα τα ορθά βήματα που έχουν ήδη επιτευχθεί σχετικά με την κακοποίηση των ζώων και ως ένας διαρκής αγώνας, μέχρι όλα τα ζώα που βρίσκονται φυλακισμένα να ελευθερωθούν και να μπορούν να απολαμβάνουν με το νόμο τα δικαιώματά τους.

 


Σχετικα

Η απίστευτη απάντηση μαγαζιού της Λάρνακας προς πελάτισσα που έγραψε αρνητική κριτική

7 πατέντες για να σώσουμε τη ψυχή μας, πολύ καλύτερες από αυτή των Ρώσων ιερέων

Πνίγηκε ενώ έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Κιμ Καρντάσιαν μιλά ανοιχτά για τη μάχη της με την ψωρίαση

Ξανά στην πασαρέλα η Τζένιφερ Λόπεζ με το θρυλικό Versace φόρεμα που άλλαξε το ίντερνετ

Σε ελληνικό βίντεο στο Youtube εμφανίζεται «φάντασμα»