Η Graff κάνει ντεμπούτο στη Μαρίνα Λεμεσού

Με επωνυμία συνώνυμη των πιο εξαίσιων κοσμημάτων παγκοσμίως, η Graff κάνει το ντεμπούτο της στην Κύπρο, ανοίγοντας το δικό της κατάστημα στη Μαρίνα Λεμεσού, μετά από πέντε δεκαετίες στην κορυφή της βιομηχανίας κοσμημάτων πολυτελείας.

 


Article featured image
Article featured image

Σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση, τελέστηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος που άνοιξε στη Μαρίνα Λεμεσού, το βράδυ της Πέμπτης 28 Μαΐου, παρουσία των κυρίων Francois και Elliott Graff, Διευθύνοντα Συμβούλου και Επιχειρησιακού Διευθυντή αντίστοιχα, της Graff Diamonds.

Μεταξύ των εκλεκτών προσκεκλημένων της εκδήλωσης, παρευρέθηκε και ο διεθνώς αναγνωρισμένος γλύπτης, κύριος Lorenzo Quinn, γιός του αγαπημένου ηθοποιού Anthony Quinn, πρωταγωνιστή της δημοφιλούς κινηματογραφικής παραγωγής «Αλέξης Ζορμπάς».

Ο καλλιτέχνης παρευρέθηκε στη Μαρίνα Λεμεσού για τα εγκαίνια της πρώτης έκθεσης που πραγματοποιήθηκε στη «Halcyon Gallery», μία ακόμη διεθνής επωνυμία του ομίλου E.K. Group. Η γκαλερί αποτελεί τη νέα προσθήκη στη σειρά καταστημάτων της Μαρίνας Λεμεσού, μαζί με τα διαμάντια Graff, τα περσικά χαλιά Shiraz, τον οίκο ανδρικών ενδυμάτων πολυτελείας Zilli και τα ρολόγια Audemars Piguet.

 



 

Η Graff ιδρύθηκε το 1960 και έχει σήμερα πάνω από 50 καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Συμμετέχει σε κάθε στάδιο της διαδικασίας κατασκευής του κοσμήματος, από την εύρεση της ακατέργαστης πέτρας, ως την κοπή, το γυάλισμα και το τελικό δέσιμο. Σε δηλώσεις της σχετικά με το νέο κατάστημα που ανοίγει στον παραθαλάσσιο χώρο της Μαρίνας Λεμεσού, η εταιρεία ανέφερε πως: «με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη λειτουργία του νέου μας καταστήματος, ναυαρχίδα στην Κύπρο, στο πλαίσιο της επέκτασης του επιχειρηματικού μας χαρτοφυλακίου στην Ευρώπη».

Ιστορικά, η Graff έχει πουλήσει περισσότερα διαμάντια ιδιαίτερης σπανιότητας και ομορφιάς από κάθε άλλη εταιρεία, ενώ συνεχίζει να εμπνέει και να συναρπάζει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες του κόσμου.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 25 020 020.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ