Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το τρέιλερ του φετινού, τρίτου στη σειρά, φεστιβάλ Ξαρκής.
Με δύο μόνο λεπτάκια διάρκεια, το βιντεάκι έχει πετύχει να ενσωματώσει έντεχνα και ευσύνοπτα την πεμπτουσία του χιπ και κουλτουριάρικου μα ταυτόχρονα λιτού και σε όλους προσιτού καλοκαιρινού αυτού Φεστιβάλ.
Ενός φεστιβάλ που ξεμύτισε στο νησί μας τρία μόλις χρόνια πριν και έχει ήδη κατορθώσει να γίνει θεσμός και να αποκτήσει φανατικούς ακόλουθους.
Ο φτιαγμένος από χαρτονάκι Μακάριος κάνει στις οθόνες μας παιχνίδι με κυπριακό καφέ στη χόβολη, συνθεσάιζερ, σπόρους φακής, παττίχα, moleskin, και ασφαλώς και βεβαίως, βεβαίως βινύλια και ποδήλατα.
Το Φεστιβάλ Ξαρκής θα πραγματοποιηθεί φέτος στη γραφική Λόφου, στις 10 – 12 Ιουλίου, με πλουσιότερο πρόγραμμα και με σκοπό να προσφέρει στους επισκέπτες «μια αυθεντική εμπειρία του κυπριακού πολιτισμού, εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα έναν διάλογο για την τοπική κοινωνική βιωσιμότητα».
Δείτε το τρέιλερ!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έψαχνε επί μήνες χρυσό σε ποτάμια για να φτιάξει δαχτυλίδι στη σύντροφό του
O Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο δεν πέρασε στην επόμενη φάση του #TheVoice αλλά τραγούδησε με Παπαρίζου
Μικρές αλλαγές που μπορούν να μας βοηθήσουν να θυμόμαστε καλύτερα