Πώς πεθαίνουν τα γουρούνια στην Κύπρο;

Ανατριχιαστικές φωτογραφίες με γουρούνια που πεθαίνουν υπό άθλιες συνθήκες σε φάρμα στην επαρχία Λάρνακας δημοσιεύουν οι Προστάτες των Ζώων Κύπρου.

 


Γουρούνια που ξεψυχούν σε φάρμα στην Αραδίππου με πόνο και μέσα σε κάκιστες συνθήκες υγιεινής και που ενδεχομένως να καταλήγουν στην αγορά για .. φάγωμα φέρνουν στο φως της δημοσιότητας μέσω της φεϊσμπουκικής τους σελίδας οι Cyprus Animal Defenders.

«Έχουμε γίνει μάρτυρες απαράδεκτης κακοποίησης γουρουνιών» αναφέρει η φιλοζωϊκή ομάδα που θεωρεί υποχρέωσή της «να καταγγέλλει περιστατικά βίας και κακοποίησης πολύτιμων ζωών» και που αποτελείται κυρίως από Βρετανούς, μόνιμους κάτοικους Κύπρου.

Μεταξύ άλλων, οι φιλόζωοι ισχυρίζονται πως έχουν δει «νεαρό αγόρι να μιμείται τα ουρλιαχτά γουρουνιών» και «ηλικιωμένο άνδρα να κλοτσά τις μητέρες γουρούνες που βρίσκονταν φυλακισμένες και ταλαιπωρημένες μέσα σε κιβώτια».

«Άρρωστα ζώα, εκτεθειμένα στον καυτό ήλιο, που πεθαίνουν με πόνο μέχρι να έρθει το φορτηγό και να τα μαζέψει ως νεκρά… Και άνθρωποι τρώνε αυτά τα ζώα!» συμπληρώνεται χαρακτηριστικά.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ