Σύνδρομο Tsakiris στην Κύπρο

Με πολύ χιούμορ και maximum γεύση μπαίνουν στη ζωή μας, προκαλώντας σε όποιο τα δοκιμάσει Σύνδρομο Tsakiris.

 


Article featured image
Article featured image

Ο λόγος για τα πατατάκια Tsakiris, τα οποία στην Ελλάδα βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων των Ελλήνων καταναλωτών για πέραν των 60 χρόνων.

Φτιαγμένα με ελληνικές πατάτες υψηλής ποιότητας, έρχονται να μας ξαφνιάσουν ευχάριστα με την μεγάλη γκάμα συσκευασιών αλλά και την καινοτομία στη γεύση.

Με γεύσεις που μας ταξιδεύουν σε αγαπημένα μέρη της Ελλάδας, η σειρά «Γεύσεις από  Ελλάδα» κυκλοφορεί σε τέσσερις απολαυστικές γεύσεις: τοματάκι Σαντορίνης, θαλασσινό αλάτι Μυτιλήνης, πιπεριές Φλωρίνης και τυρί γραβιέρα.

Η πιο παιχνιδιάρικη σειρά, τα «Μισά Μισά» προσφέρουν δύο διαφορετικές γεύσεις σε μία συσκευασία, όπως Αλάτι – Ρίγανη, Ketchup – Μουστάρδα, Τυρί – Μπέικον.

Βέβαια, οι πιο κλασικοί από εμάς μπορούν να απολαύσουν και τις πιο κλασικές αλλά πάντα νόστιμες γεύσεις, Αλάτι και Ρίγανη.

Οι επιλογές είναι ακόμα περισσότερες αφού μπορούμε να απολαύσουμε την αυθεντική γεύση Τσακίρης και σε κυματιστά! Πιο τραγανά, πιο παιχνιδιάρικα, πιο απολαυστικά χάρη στο μοναδικό απολαυστικό τους σχήμα, με γεύση Αλάτι, Ρίγανη και Barbeque.

Και να μην ξεχνάμε και τα Tsakiris Sticks. Τραγανά, μοναδικά, λεπτοκομμένα sticks, με γεύση Αλάτι.

Αφεθείτε κι εσείς στον γευστικό πειρασμό των chips Τσακίρης και ταξιδεύστε μόνοι αλλά και με την παρέα σας στους γευστικούς προορισμούς που σας προτείνουν.

Τα Tsakiris διανέμονται στην κυπριακή αγορά από την εταιρεία Α/φοί Λανίτη.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ