Κέιτ Μος: Μεθυσμένη, τσακώθηκε με επιβάτες, έβριζε τον πιλότο

Η Κέιτ Μος, προκάλεσε πανικό με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της, σε πτήση από την Τουρκία για το Λονδίνο.

 


Article featured image
Article featured image

Η σταρ της πασαρέλας, μεθυσμένη, τσακώθηκε με έναν επιβάτη και με την αεροσυνοδό που της αρνήθηκε το αλκοόλ, έβρισε τον πιλότο του αεροπλάνου και αποχώρησε με αστυνομική συνοδεία από το αεροδρόμιο του Λούτον.

Μια από τους επιβάτες μιλώντας στην «Daily Mail», είπε πως η Μος «ήταν κάπως μεθυσμένη, είχε μια διαφωνία με έναν άλλο επιβάτη, ενώ προσπάθησε να πάρει αλκοόλ από την καμπίνα για να πιει, παρόλο που δεν της το επέτρεπαν», προσθέτοντας, όμως, ότι «δεν ήταν επιθετική, ήταν απλά αστεία».

Η αστυνομία κλήθηκε, ύστερα από αίτημα της αεροπορικής εταιρίας με την αιτιολογία ότι η Κέιτ προκάλεσε αναστάτωση στους επιβάτες της πτήσης. 

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μπέντφορντσαϊρ, επιβεβαίωσε ότι δέχθηκαν κλήση ότι «μια επιβάτης δημιουργούσε προβλήματα κατά τη διάρκεια της πτήσης. Όμως δεν κατατέθηκαν μηνύσεις, οπότε δεν υπήρξαν ούτε συλλήψεις».

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το supermodel δημιουργεί προβλήματα σε αεροδρόμιο. Τον περασμένο Ιούλιο προσπάθησε να ταξιδέψει χωρίς εισιτήριο από την Τουρκία στο Λονδίνο.

Η Κέιτ Μος βρέθηκε στη γείτονα χώρα και συγκεκριμένα στο Μπόντρουμ για να γιορτάσει τα γενέθλια της φίλης της, Σάντι Φροστ.

Οι μέρες του μοντέλου και της φίλης της ήταν άκρως χαλαρωτικές, καθώς βρέθηκαν στο διάσημο κέντρο ομορφιάς και αναψυχής «LifeCo Clinic», στο οποίο γίνονται εξελιγμένες θεραπείες ομορφιάς.



 


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ