Η εξέγερση της Αγλαντζιάς [part 3]

Οι «εξεγερμένοι» πολίτες για τις λεωφόρους στην Αγλαντζιά ζητούν τώρα από τους δημοτικούς τους συμβούλους να πάρουν το μέρος τους και όλοι μαζί να βγουν στους δρόμους.

 


Article featured image
Article featured image

«Ο ετσιθελισμός του οποιουδήποτε ποτέ δεν έσπρωξε τα πράγματα στη σωστή κατεύθυνση, και στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ολοφάνερο που έχει οδηγηθεί η κατάσταση με την εμμονή και επιμονή του Δημάρχου» αναφέρει η Επιτροπή Αγώνα για τις Λεωφόρους Αγλαντζιάς, Λάρνακος και Αμμοχώστου.

Οι διαμαρτυρόμενοι Αγλαντζιώτες φέρνουν ξανά το παράδειγμα του Στροβόλου στο προσκήνιο.

«Είναι γνωστό ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Στροβόλου, αφού αφουγκράστηκε τις επιθυμίες και ανησυχίες των κατοίκων της Λεωφ. Τσερίου, στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε να αναιρέσει προγενέστερη απόφαση του με την οποία συμφωνούσε στην μετατροπή της Τσερίου σε Λεωφόρο και να ζητήσει τον επανασχεδιασμό του όλου έργου αναβάθμισης της Λεωφ. Τσερίου. Θεωρούμε ότι είναι ένα καταπληκτικό παράδειγμα προς μίμηση και για τους Δημοτικούς Συμβούλους της Αγλαντζιάς, οι οποίοι είναι καιρός πια να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους»

Να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων αφουγκραζόμενοι τις ανησυχίες και τις επιθυμίες των δημοτών, των ανθρώπων που τους ψήφισαν δηλαδή, και ακολουθώντας το παράδειγμα των συναδέλφων τους στον Στρόβολο, να ζητήσουν αν ξαναμελετηθεί το θέμα της όποιας αναβάθμισης των λεωφόρων της Αγλαντζιάς, προσθέτουν.

Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί μεγάλη κινητοποίηση στους δρόμους «και εκεί θέλουμε δίπλα μας τους δικούς μας ανθρώπους.  Αυτούς που εμείς ψηφίσαμε ως εκπροσώπους μας στον Δήμο, να παλέψουν μαζί μας για το καλό όλης της Αγλαντζιάς, όλων μας, για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ