Ο πρωταθλητής Ελλάδας αντιμετωπίζει ταυτόχρονα 35 σκακιστές στο Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου

Ένα σκακιστικό διήμερο στην Πάφο με τη συμμετοχή του πολυνίκη Έλληνα GM Βασίλειου Κοτρωνιά.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Σκακιστικός Όμιλος Πάφου διοργανώσει το Σαββατοκύριακο 17 με 19 Ιουλίου σειρά από αθλητικά γεγονότα με σκοπό την προβολή του σκακιού αλλά και της πόλης της Πάφου ως κέντρο διεξαγωγής διεθνών τουρνουά.

Στις 10.30, το Σάββατο, ο πρωταθλητής Ελλάδας Βασίλης Κοτρωνιάς θα δώσει δυο διαλέξεις στο ξενοδοχείο Διόνυσος, ενώ στις 19.30 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει αγώνα «Σιμουλτανέ» (αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα 35 σκακιστές) μέσα στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Κάτω Πάφου.

Την Κυριακή, στις 10.00, θα διεξαχθεί ολοήμερο τουρνουά με συμμετοχή πέραν των 50 σκακιστών από όλη την Κύπρο, στο ξενοδοχείο Διόνυσος.

Όλες οι πιο πάνω εκδηλώσεις θα γίνουν υπό την αιγίδα του Κ.Ο.Α (μέσω της Κυπριακής Σκακιστικής Ομοσπονδίας) και σε συνεργασία με τον Δήμο Πάφου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Νέα μαρτυρία δίνει άλλη τροπή στην υπόθεση του θανάτου του ιδρυτή της Mango

Article featured image

Η ιστορία πίσω από τη γαμήλια φωτογραφία που βραβεύτηκε στο World Press Photo

Article featured image

Η πρωτεΐνη που μπορεί να αντιστρέψει τη ζημιά της νόσου Αλτσχάιμερ