Ο Θηβαίος αντιδρά... στις αντιδράσεις

Μεταμέλεια δείχνει τελικά ο Χρήστος Θηβαίος για τις δηλώσεις του σε ραδιόφωνο που ξεσήκωσαν αντιδράσεις.

 


Article featured image
Article featured image

 

Με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook ο γνωστός τραγουδοποιός ζητά συγγνώμη από τη δημοσιογράφο Δέσποινα Αυγερίδου δεχόμενος ότι την προσέβαλε ενώ για τις δηλώσεις του περί νέων που πίνουν όλη την ημέρα καφέ και δεν δουλεύουν, αναφέρει ότι  «πρόθεση μου ήταν να καυτηριάσω την «αριστοκρατική» αντίληψη που υπάρχει σχετικά με την εργασία».

Η δήλωσή του καταλήγει με την φράση: «Θα προσπαθήσω στο μέλλον να είμαι προσεκτικότερος όταν εκφέρω δημόσιο λόγο».

 

Πιο κάτω αυτούσια η ανάρτηση του Θηβαίου:

«Αθήνα, 22 Ιουλίου 2015

Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τη δημοσιογράφο Δέσποινα Αυγερίδου γιατί στην προχθεσινή συνέντευξη, που είχε την καλοσύνη να μου πάρει, την πρόσβαλα ως εργαζόμενη και ως δημοσιογράφο, παρότι δεν είχα τέτοια πρόθεση.

Επίσης, πιστεύω ότι οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν από τις πολιτικές που ασκήθηκαν, κυρίως τα τελευταία χρόνια, δημιουργήσαν τεράστιο πρόβλημα ανεργίας στους νέους ανθρώπους. Πέρα από κάθε αμφιβολία.

Πρόθεση μου ήταν να καυτηριάσω την «αριστοκρατική» αντίληψη που υπάρχει σχετικά με την εργασία, σε κάποια μειοψηφία της νεολαίας, και γι' αυτό υπερέβαλα. Ξέρω ότι, μπροστά στις δοκιμασίες που περνάει η μεγάλη πλειοψηφία των νέων, αυτό είναι τουλάχιστον δευτερεύον.

Γι’ αυτό θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη και από όσους είχαν την ατυχία να ακούσουν τη συνέντευξη και ένιωσαν οργή και απογοήτευση.

Θα προσπαθήσω στο μέλλον να είμαι προσεκτικότερος όταν εκφέρω δημόσιο λόγο.

Με εκτίμηση

Χρήστος Θηβαίος»

 
Αθήνα, 22 Ιουλίου 2015Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τη δημοσιογράφο Δέσποινα Αυγερίδου γιατί στην προχθεσινή συνέντευξη, ...


Posted by Christos Thivaios on Wednesday, 22 July 2015


 

Σε μια άλλη εξέλιξη, έχει ήδη δημιουργηθεί (προφανώς για να σατιρίσει την όλη φάση) ένα facebook event με τίττλο Ο Χρήστος Θηβαίος εκτελεί παραγωγική χειρωνακτική εργασία ζωντανά στο ΟΑΚΑ!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ