Το μυστικό που κρατούν δεκάδες γυναίκες από τους συντρόφους τους

Μια νέα δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία, αποκάλυψε πως πάνω από το 50% των γυναικών κρατούν ένα μυστικό από το σύντροφό τους.

 


Article featured image
Article featured image

Και όχι, το μυστικό δεν αφορά στο αμαρτωλό ερωτικό παρελθόν τους, σε ψεγάδια του χαρακτήρα ή του σώματός τους ή σε κακές εμπειρίες από τα παιδικά τους χρόνια.

Περισσότερες από τις μισές από τις γυναίκες που απάντησαν στη δημοσκόπηση παραδέχτηκαν ότι δεν έχουν αφήσει ποτέ το σύντροφό τους να μάθει ποιο είναι το φυσικό χρώμα των μαλλιών τους!

Συγκεκριμένα, το 54% των γυναικών δήλωσαν πως ο αγαπημένος τους δεν τις έχει δει ποτέ με το φυσικό τους χρώμα επειδή βάφουν συνεχώς τα μαλλιά τους για να είναι πιο όμορφες ή για να αντισταθούν τη γήρανση και την επακόλουθη αλλοίωση της εξωτερικής τους εμφάνισης.

Οι περισσότερες γυναίκες ανέφεραν ότι τις απασχολούν οι άσπρες τρίχες, με το 74% των γυναικών να δηλώνουν πως βγάζουν κρυφά τις άσπρες τρίχες με το τσιμπιδάκι πριν επισκεφθούν το κομμωτήριο!

Στη δημοσκόπηση συμμετείχαν 1.000 ενήλικες από τη Βρετανία εκ μέρους γνωστής κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι και οι άνδρες έχουν ανασφάλειες όσον αφορά την κόμη τους. Το 52% των ανδρών παραδέχθηκαν ότι βγάζουν κρυφά τις άσπρες τρίχες με το τσιμπιδάκι ή ότι θα το έκαναν χωρίς δεύτερη σκέψη. Επίσης, το 32% των συμμετεχόντων δήλωσαν πως θα επέλεγαν να κρύψουν τη φαλάκρα τους ξυρίζοντας εντελώς το κεφάλι τους και μάλιστα ορισμένοι από τους άνδρες παραδέχθηκαν πως το έχουν ήδη κάνει.


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ