«Οι Έλληνες να ριχτούν στη δουλειά»

«Οι Έλληνες, δεν μπορούν τα πάντα να τα περιμένουν από την Ευρώπη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος σε σημερινές του δηλώσεις στην Αρχιεπισκοπή, ύστερα από συνάντηση με τον Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ για το Κυπριακό `Εσπεν Μπαρθ `Ειντε.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Μακαριότατος, είπε επίσης πως «η Ευρώπη θα συμπαρασταθεί στην Κυβέρνηση της Ελλάδας, αλλά εκείνο που πρέπει να αντιληφθούν οι αδελφοί Έλληνες είναι ότι πρέπει οι ίδιοι να εργαστούν για να βγουν από τα οικονομικά αδιέξοδα».

Τέλος, υπογράμμισε πως «σίγουρα το πρόβλημα το οικονομικό δεν είναι διαχειρίσιμο όπως είπε και η κ. Λαγκάρντ. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθηθεί η Ελλάδα, αλλά όπως είπα και την Κυριακή όταν ρωτήθηκα τι θα προτιμούσα, το ΟΧΙ ή το ΝΑΙ , και είπα ότι δεν έχει καμία σημασία στον ίδιο παρονομαστή θα φτάσουμε ή ψηφίζοντας ΝΑΙ ή ψηφίζοντας ΟΧΙ, εκείνο που πρέπει να κάνουν είναι να σφίξουν τα ζωνάρια, να κάνουν τα μανίκια πάνω, να πέσουν στη δουλειά για να βγουν από πάνω και να φύγουν από την οικονομική δυσπραγία, η Ευρώπη δεν μπορεί να τους δίδει συνέχεια χρήματα και πρόοδος να μην υπάρχει».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ