Περιποιήσου τα γένια σου με το Hommer [περιέχει λάδι κάνναβης]

Τα γένια είναι σαφώς μια ανδρική υπόθεση. Είναι μέρος της ανδρικής φύσης.

 


Article featured image
Article featured image

Οι προγονοί μας πριν από σχεδόν 3.000 χρόνια απεικόνιζαν τους θεούς με γένια, σύμβολο αρρενωπότητας και δύναμης. Αργότερα τα γένια συμβόλιζαν την σοφία με τους μαθητές του Αριστοτέλη να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην περιποίηση της γενειάδας τους. Ορισμένοι λένε ότι τα γένια όπως και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο της εμφάνισής μας, αποτελεί μέρος της επικοινωνίας της ταυτότητάς μας.

Είναι γεγονός ότι οι Έλληνες υπήρξαν χίπστερ πριν τους χίπστερ σε θέματα γενειάδας, ήδη από την αρχαιότητα. Σήμερα πάλι, θα τους βρεις πρωταθλητές στο ελαφρώς ατημέλητο look, με το κοντό γένι και το μουστάκι ή και σε full beard εμφανίσεις, στο μεταίχμιο του παπά, του άστεγου και του μοδάτου.

Στην τελευταία κατηγορία απευθύνεται και η σειρά προϊόντων Hommer, η οποία ανέλαβε το δύσκολο έργο του να περιποιηθεί τις γενειάδες των Ελλήνων με αρωματικά έλαια κάνναβης και να τις θρέψει μέχρι αυτές να κάνουν μπούκλες σαν την γενιάδα του Ομήρου.

 



Ιθύνων νους του εγχειρήματος, ο Μίνως Ζαριφόπουλος, ο οποίος αποφάσισε να αξιοποιήσει τα πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας του στον σχεδιασμό brands και εφαρμογών επικοινωνίας αλλά και συνεργασίες με γνωστές εταιρείες καλλυντικών στην Ελλάδα και στην Αμερική, ώστε να λανσάρει μια σειρά καλλυντικών για τους απανταχού γενειοφόρους που θέλουν την εμφάνισή τους «στην τρίχα».

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

 


Πηγή: GrekaMag

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ