Ο βρακάς στήθηκε και σας περιμένει

Ο παραδοσιακός βρακάς, στήθηκε από σήμερα το πρωί, στο δημόσιο κήπο Λεμεσού και είναι έτοιμος να υποδεχθεί το κοινό για την 54η Γιορτή του Κρασιού.

 


Article featured image
Article featured image

Ενόψει της Γιορτής του Κρασιού που φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Αυγούστου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, ο βρακάς ύψους επτά μέτρων τοποθετήθηκε από συνεργεία του Δήμου Λεμεσού και υπό τις μελωδίες της χορωδίας «Αρίονες».

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο αντιδήμαρχος Λεμεσού Σάββας Στούππας, «η πόλη είναι περήφανη γιατί αυτή η γιορτή έχει διατηρηθεί μέσα στο πέρασμα του χρόνου».

«Είμαστε σίγουροι ότι θα δεχθούμε πάρα πολλές χιλιάδες επισκέπτες, για να καταναλώσουν το κυπριακό κρασί, που μας κάνει περήφανους και στο εξωτερικό», συμπλήρωσε.

Η λειτουργός Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δήμου, Σκεύη Αντωνιάδου, είπε πως το κοινό αναμένει να διασκεδάσει και να γευτεί άφθονο κρασί και κυπριακά εδέσματα με χαμηλές τιμές.

Κατά τη διάρκεια της Γιορτής θα λειτουργήσουν περίπου 60 περίπτερα τα οποία θα προσφέρουν παραδοσιακούς μεζέδες και εδέσματα καθώς και σουβενίρ.

Τα εγκαίνια της Γιορτής θα τελέσει, το βράδυ της 27ης Αυγούστου, ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Γιώργος Λακκοτρύπης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ