Αφρόλουτρο και γαλάκτωμα σώματος Mojito

Νέα σειρά φυσικών προϊόντων για το σώμα εισάγεται στην Κύπρο από την Fresh Line.

 


Article featured image
Article featured image

Η νέα σειρά αντηλιακών ΗΦΑΙΣΤΟΣ περιλαμβάνει 6 προϊόντα που παρέχουν αντηλιακή προστασία με φυσικά φίλτρα & καταπραϋντικά βοτανικά εκχυλίσματα, φτιαγμένα από εξειδικευμένα προϊόντα που προστατεύουν από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας και τη φωτογήρανση.

Νέα προσθήκη στη συλλογή προϊόντων της Fresh Line αποτελούν το αφρόλουτρο και το γαλάκτωμα σώματος Mojito, εμπνευσμένα από το διάσημο κοκτέιλ του καλοκαιριού, τα οποία αναζωογονούν τις αισθήσεις με δυόσμο και lime.

Η Fresh Line είναι μια ελληνική εταιρία φυτικών καλλυντικών η οποία παράγει αποκλειστικά πάνω από 400 διαφορετικά προϊόντα για την περιποίηση του προσώπου, των μαλλιών και του σώματος όπως χειροποίητα σαμπουάν στερεάς μορφής, μείγματα ελαίων για ενυδάτωση, ξύδι λάμψης για τα μαλλιά και σαπούνια που παράγονται με παραδοσιακές χειροποίητες τεχνικές, χωρίς τη χρήση μηχανημάτων.

Ιδρύθηκε το 1992 και ακολουθεί παραδοσιακές συνταγές παρασκευής καλλυντικών με υλικά από την κουζίνα και τον κήπο. Διαθέτει ένα δίκτυο με 45 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και 250 στο εξωτερικό. Η Fresh Line είναι 80% εξαγωγική και δραστηριοποιείται σε 18 διαφορετικές αγορές.

Η Fresh Line διαθέτει κατάστημα στη Λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ, 187, στη Λεμεσό.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ