Η παράσταση Broken στην Κύπρο

Η χοροθεατρική παράσταση Broken της ομάδας Motionhouse έρχεται στην Κύπρο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κύπρια 2015 για τρεις παραστάσεις στις 15, 16 και 18 Σεπτεμβρίου.

 


Article featured image
Article featured image

Οι δύο πρώτες παραστάσεις, θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στη Λευκωσία και η τρίτη στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το Brοken είναι μια συναρπαστική παράσταση από παγκοσμίου φήμης χορευτές, που συνδυάζει αριστουργηματικά την τέχνη του χορού και του θεάτρου, με εμπνευστή και δημιουργό το γνωστό Καλλιτεχνικό Διευθυντή Kevin Finnan, ο οποίος ήταν και ο επίσημος χορογράφος και σκηνοθέτης της τελετής έναρξης των Παραολυμπιακών αγώνων το 2012 στο Λονδίνου.

Το Broken θα περιλαμβάνει γυμναστικές επιδείξεις, εντυπωσιακά ακροβατικά και συνταρακτική αφήγηση που συνδυάζονται αριστοτεχνικά με επαναστατικά σκηνικά και ψηφιακές εικόνες.

«Το Broken πραγματεύεται την επισφαλή σχέση του ανθρώπου με τη γη. Κρεμάμενοι στην αβεβαιότητα και αναζητώντας ασφάλεια, οι χορευτές υπερνικούν τις ρωγμές του κόσμου των ψευδαισθήσεων, όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Για πληροφορίες και εισιτήρια παραστάσεων: στον Παγκύπριο αριθμό 7000 2212, στο www.kypria.org.cy  και στο www.SoldOutTickets.com.cy

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ