Θέλεις να μάθεις που πάει η βαλίτσα μετά το check in;

Φτάνεις στο αεροδρόμιο, κάνεις check in, δίνεις την βαλίτσα για ζύγισμα, της λες «bye bye» και την συναντάς ξανά στον προορισμό που θα καταλήξεις.

 


Article featured image
Article featured image

Την ώρα εκείνη που η ο/η υπεύθυνος/η της εταιρείας βάζει το ειδικό αυτοκόλλητο στην βαλίτσα και την τοποθετεί στον ιμάντα αποσκευών, συνήθως κάνεις την σκέψη «θα γλυτώσει το γυάλινο άρωμα;», «θα αντέξει το ακριβό ουίσκι που πήρα από τα ντιούτι φρι;», «σίγουρα θα γίνει ομελέτα το τάδε φαγητό που κουβαλάω!».

Σκέφτεσαι ότι η βαλίτσα σου τυγχάνει κακομεταχείρισης αφού κανείς δεν μπορεί να ελέγξει την πορεία της, ότι μπορεί να πέφτει από 10 μέτρα ύψος, ότι οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο την ρίχνουν, την σπρώχνουν με μανία ή την κλωτσάνε. Έστω μια φορά θα έχεις κάνει αυτές τις σκέψεις, δεν γίνεται!

Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Ένα βίντεο από το αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ, το οποίο είναι το πέμπτο σε κίνηση αεροδρόμιο της Ευρώπης, με περισσότερους από 55.000.000 επιβάτες να ταξιδεύουν σε περισσότερους από 300 προορισμούς, μόνο το 2014, έρχεται να μας δώσει απαντήσεις.

 



Φυσικά, όπως διάβασες πιο πάνω, αυτό το βίντεο αφορά στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ. Ποιος ξέρει τι συμβαίνει στα δικά μας αεροδρόμια ή σε αεροδρόμια χωρών που η όλη κατάσταση είναι τραγελαφική και άρα ξέρεις τι να περιμένεις. Αν δεν δούμε βίντεο και από αλλού, δύσκολα θα πιστέψουμε ότι τα πράγματα είναι παντού όπως στο Άμστερνταμ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ