Με Split View multitasking το νέο iPad mini 4;

Το επερχόμενο iPad mini 4 θα είναι πιθανώς τόσο δυνατό που θα υποστηρίζει το χαρακτηριστικό Split View multitasking στο iOS 9.

 


Article featured image
Article featured image

Ένα resource file που ανακάλυψε στο OS X El Capitan ο προγραμματιστής Hamza Sood απεικονίζει ένα iPad mini με 2 εφαρμογές να τρέχουν δίπλα-δίπλα.

Επιπροσθέτως, ένα εργαλείο στο El Capitan επιτρέπει στους developers να τρέξουν προσομοίωση ενός iPad mini 3 το οποίο δείχνει το Safari σε Split View, ακόμα κι αν το μοντέλο δεν υποστηρίζει επίσημα το χαρακτηριστικό αυτό.

Συνδυάζοντας αυτές τις πληροφορίες μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η Apple σκοπεύει να παρουσιάσει ένα πολύ δυνατό 8 ιντσών tablet.

Μέχρι σήμερα, η μοναδική συσκευή που υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία είναι το iPad Air 2 που φοράει τον Α8Χ επεξεργαστή κι έχει 2GB RAM.

Οπότε, αν σκεφτεί κανείς λογικά, εύκολα συμπεραίνει ότι το 4ης γενιάς iPad mini θα πρέπει να έχει τα ίδια ή ακόμη και καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Αναμένουμε, πάντα σύμφωνα με τις φήμες, να δούμε τα αποκαλυπτήρια της νέας σειράς iPad-mini, Air και PRO, στις 9 Σεπτέμβρη όπου σε ένα διπλό event θα έχουμε παρουσίαση και των νέων iPhone.

 

ipad


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Γιγάντιο σαλιγκάρι βρέθηκε ζωντανό σχεδόν 6 χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια του Ειρηνικού

Article featured image

Πώς το να μασάμε περισσότερο το φαγητό βοηθάει τον εγκέφαλο

Article featured image

Έβαλε κουδούνι σε σχήμα νάρκης στην πόρτα του και τώρα κινδυνεύει με επτά χρόνια φυλακή