Αγγλίδα υιοθέτησε τον αδέσποτο σκύλο που την έσωσε στην Κρήτη

Ένας αδέσποτος σκύλος στην Κρήτη έσωσε νεαρή Βρετανή κοπέλα από επίθεση και η ίδια δε δίστασε να ξοδέψει χιλιάδες λίρες για να πάρει το ζώο μαζί της στην Αγγλία.

 


Article featured image
Article featured image

Η 25χρονη Τζόρτζια Μπράντλεϊ βρισκόταν σε μια απομονωμένη παραλία στην Κρήτη, όταν δύο άνδρες την πλησίασαν και της ζήτησαν να πάνε για ένα ποτό.

Η κοπέλα αρνήθηκε και οι άνδρες άρχισαν να γίνονται επιθετικοί με τον έναν να προσπαθεί να αρπάξει βίαια το χέρι της. Εκείνη τη στιγμή ένα μικρό μαύρο σκυλί τρέχει κατά πάνω τους γαβγίζοντας. Η ίδια η κοπέλα ανέφερε: «Αποφάσισα να πάω για μια βόλτα κατά μήκος της παραλίας και δύο άνδρες με ακολούθησαν ζητώντας μου να βγούμε έξω για ένα ποτό.

Τους είπα ότι δεν θέλω και τότε ο ένας από αυτούς μου άρπαξε το χέρι του και δεν ήξερα τι επρόκειτο να συμβεί. Ήμουν μόνη μου και ήταν μια πολύ τρομακτική και δύσκολη κατάσταση. Τότε ο σκύλος – τον οποίο ονόμασε Πέπερ - πετάχτηκε από το πουθενά πάνω μου και άρχισε να τους γαβγίζει και να γλείφει το χέρι μου και οι δύο άνδρες έφυγαν. Με έσωσε.

Αυτή πρέπει να έχετε παρατηρήσει κάτι δεν πήγαινε καλά. Όταν πήγα πίσω στο διαμέρισμα με ακολούθησε και τελικά μας άφησε να τη χαϊδέψουμε».

Η Μπράντλεϊ, που είναι φοιτήτρια σε Πανεπιστήμιο του Πλίμουθ, έψαξε αρχικά να βρει τον ιδιοκτήτη του σκύλου, χωρίς αποτέλεσμα: «Τη βλέπαμε να περιφέρεται κοντά στις ταβέρνες. Ήταν πολύ φιλική και ευγενική, αλλά δε σε άφηνε να πας κοντά να τη χαϊδέψεις γιατί φοβόταν. Αρκετές φορές μας ακολούθησε μέχρι το διαμέρισμα και περίμενε έξω από την πόρτα.»

«Όταν φύγαμε για να πάμε στο αεροδρόμιο, κοιτάξαμε πίσω και η Πέπερ έτρεχε πίσω από το αυτοκίνητο. Ήταν σπαρακτικό. Όταν πήγα στο σπίτι μου δεν μπορούσε να σταματήσω να την σκέφτομαι και έτσι πήρα τη συντομότερη πτήση για πίσω δύο εβδομάδες αργότερα.» Έκπληκτη βρήκε το αδέσποτο στην ίδια παραλία, στη μικρή πόλη της Γεωργιούπολης στα Χανιά.

«Ηταν ένα πραγματικό ρίσκο, διότι δεν ήμουν σίγουρη ότι θα την έβρισκα ξανά» πρόσθεσε. «Αλλά όταν είδα την Πέπερ στην παραλία, ήταν το καλύτερο συναίσθημα που είχα ποτέ».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ