«Γυαλίστε τα ψηλά μποτάκια και ελάτε»

Η νοτιότερη πόλη της Ευρώπης προετοιμάζεται να φιλοξενήσει ένα τεράστιο event, που θα κάνει κάθε φίλο του μπάσκετ και όχι μόνο να ανατριχιάσει.

 


Article featured image
Article featured image

Σε έναν τόπο ειδυλλιακό, στη νεόκτιστη ημικυκλική αποβάθρα του Μόλου στη Λεμεσό, ανάμεσα στις φοινικιές και τα κύματα της θάλασσας, αναμένεται να στηθούν υπερσύγχρονα γήπεδα μπάσκετ και εξέδρες, έτοιμες να υποδεχθούν τις χιλιάδες των φίλων της καλαθόσφαιρας σε όλο το νησί και όχι μόνο.

Η πορτοκαλί μπάλα αναμένεται να κυριαρχήσει στην ατζέντα της φθινοπωρινής Λεμεσού, αφού το διήμερο 4-6 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Limassol 3on3 basketball tournament.

Από τις γειτονιές της Νέας Υόρκης και της Καλιφόρνια, μέχρι τις φαβέλες του Ρίο Ντε Τζανέιρο και τα σοκάκια του Μπουένος Άιρες και έως τις βόρειες περιοχές του Παρισιού και της Μαδρίτης, οι μπασκέτες θα στηθούν στη Λεμεσό δελεάζοντας κάθε ερασιτέχνη μπασκετμπολίστα που μαζί με άλλους δύο φίλους ή συμπαίκτες θα προσπαθήσει να φτάσει μέχρι τον τελικό στόχο.

Ομάδες γυναικών, νεαροί από 14 έως 17 και μέλη και εργαζόμενοι εταιρειών ανά την Κύπρο σε συνδυασμό με το Elite πρωτάθλημα που περιλαμβάνει το οργανόγραμμα της διοργάνωσης θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την πορτοκαλιά μπάλα, συνδυάζοντας τη ψυχαγωγία με την προσήλωση στον στόχο και την κατάκτηση δελεαστικών επάθλων, έτσι όπως τα καθόρισε η οργανωτική επιτροπή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΜΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

 


Από τις γειτονιές της Νέας Υόρκης και της Καλιφόρνια, μέχρι τις φαβέλες του Ρίο Ντε Τζανέιρο και τα σοκάκια του Μπουένος Άιρες, οι μπασκέτες θα στηθούν στη Λεμεσό δελεάζοντας κάθε ερασιτέχνη μπασκετμπολίστα


Οι παλαιότεροι θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν τον Μάτζικ Τζόνσον και τον Λάρι Μπέρντ που κρύβουν μέσα τους, κάποιοι άλλοι, πολύ περισσότεροι, μάλλον θα κληθούν να αποδείξουν ότι ο Μάικλ Τζόρνταν ζει και βασιλεύει στην ανατολική Μεσόγειο, ενώ οι κάπως νεότεροι θα επιδείξουν την ομοιότητα που έχουν με τον Λεμπρόν Τζέιμς ή τον Στέφαν Κάρι που μεσουρανούν στην παρούσα φάση στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Οι δε πιο ρομαντικοί θα θυμηθούν τον Γκάλη που έπνιξαν μέσα τους κατά τη διάρκεια της εφηβείας, τον Παναγιώτη Γιαννάκη ή τον Φάνη Χριστοδούλου, ενώ οι μικρότεροι όλο και κάτι από τη γκάμα των κινήσεων του Διαμαντίδη ή του Σπανούλη θα παρουσιάσουν ενώπιον των φιλάθλων που θα σπεύσουν να πάνε στον Μόλο προκειμένου να ψυχαγωγηθούν.

Άλλωστε ακόμη και για τους άσχετους με το άθλημα, οι διοργανωτές έχουν φροντίσει να διαμορφώσουν έτσι το χώρο, προκειμένου ακόμη και τα μικρά παιδιά να αφεθούν στα παιγνίδια που θα στηθούν περιμετρικά του χώρου.

Εννοείται ότι το περιβάλλον θα αγκαλιαστεί με μουσικές του δρόμου, από DJ που θα επιμεληθούν μέρος της ψυχαγωγίας των παρευρισκομένων.

Οι μέρες πλησιάζουν και όσοι πιστοί προσέλθετε.

Βγάλτε τις μπασκετικές βερμούδες και τα αμάνικα μπλουζάκια από τα ντουλάπια, γυαλίστε τα ψηλά μποτάκια και ελάτε να δείξετε το ταλέντο σε ένα τουρνουά, που φιλοδοξεί να γίνει το πιο σημαντικό στην ανατολική Μεσόγειο… στο μπάσκετ όπου τρεις παίκτες αναμετρώνται μ’ άλλους τρεις, με πρώτιστο στόχο τηn τιμή και την επικράτηση επί του αντιπάλου. 


Οι μέρες πλησιάζουν και όσοι πιστοί προσέλθετε


 

 

**Το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά στην ιστοσελίδα του τουρνουά


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ