7 πράγματα που θα εξαφανιστούν μέχρι το 2020

Με το ρυθμό που αλλάζει η ζωή μας, όλοι περιμένουμε πως κάποια πράγματα θα εξαφανιστούν στο μέλλον και κάποια άλλα θα αναδύονται στη θέση τους.

 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με έρευνες, μερικά πράγματα θα εξαφανιστούν έως το 2020 και η έκπληξη είναι, ότι για κάποια δε θα το μαντεύαμε με τίποτα!

Διαβάστε τη λίστα με τα 7 πράγματα που θα εξαφανιστούν μέχρι το 2020:

 

Τα CD

Λίγο η πειρατεία, λίγο τα iTunes έχουν αναγάγει τη μουσική σε ένα… ιντερνετικό προνόμιο. Είναι ήδη πολλοί εκείνοι που ακούν τη μουσική τους αποκλειστικά μέσω streaming.

 

Τα PIN και τα μπλοκ επιταγών

Όπως υποστηρίζουν πολλοί, τα καρνέ των επιταγών, αλλά και οι κωδικοί προστασίας των καρτών μας, σύντομα θα ανήκουν στο παρελθόν. Γιατί; Λόγω της ψηφιοποίησης των πληρωμών.

 

Το ουίσκι

Αν αγαπάτε το καλό ουίσκι, αγοράστε όσο περισσότερο μπορείτε τώρα. Όπως λένε οι ειδικοί, μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια το ουίσκι ωρίμανσης θα είναι εξαιρετικά δυσεύρετο, καθώς η αγορά δεν προλαβαίνει να παράγει την ποσότητα που ζητά η αγορά.

 

Οι αφρικανικοί ελέφαντες και οι ρινόκεροι της Νότιας Αφρικής

Ο λόγος; Η λαθροθηρία. Μέσα στο 2013 για παράδειγμα, σκοτώθηκαν περισσότεροι από 35.000 ελέφαντες! Και όλα αυτά για το ελεφαντοστό από τους χαυλιόδοντές τους. Αντίστοιχο το πρόβλημα και με τους ρινόκερους και τα κέρατά τους, που πολλοί υποστηρίζουν πως έχουν θεραπευτικές ιδιότητες.

 

Η πόλη Shishmaref στην Αλάσκα

Το λιώσιμο των πάγων και οι κλιματολογικές αλλαγές είναι θέματα που θα έπρεπε να μας απασχολούν όλους. Η αρχή του κακού γίνεται στην Αλάσκα, όπου η πόλη Shishmaref κινδυνεύει να εξαφανιστεί μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, αφού οι πάγοι λιώνουν και μαζί παίρνουν και τα σπίτια της πόλης. Και έπεται συνέχεια…

 

Η σοκολάτα

Η κατανάλωσή της συνεχώς αυξάνεται. Δεν συμβαίνει το ίδιο, όμως, και με την παραγωγή της, που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει πτώση. Γι’ αυτό ευθύνονται οι ξηρές καιρικές συνθήκες στη Γκάνα και την Ακτή Ελεφαντοστού, που μπορούν να οδηγήσουν στην έλλειψη του… κακάο.

 

Το Facebook

Παρόλο που σήμερα φαίνεται πως το κοινωνικό δίκτυο είναι στα πάνω του και όλο και περισσότεροι άνθρωποι το χρησιμοποιούν, οι αναλυτές τα τελευταία δύο χρόνια προβλέπουν την διάλυση του μέχρι το 2020. Ο λόγος; Ο εξωτερικός ανταγωνισμός και η πτώση των τιμών των μετοχών!

 


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ