Έρχεται στη Λευκωσία από το Moondog’s το 2ο OctoberTest

Τρία ξεχωριστά «μεθυστικά» βράδια γνωριμίας με μπύρες από όλο τον κόσμο, φαγητό και ζωντανή μουσική μέχρι τελικής πτώσης.

 


Article featured image
Article featured image

Το Moondog’s Bar & Grill στη Λευκωσία διοργανώνει το 2nd International Beer Tasting (OctoberTest) στην Κύπρο.

Περισσότερες από 120 ετικέτες μπύρας από 20 χώρες (η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα ποικιλία που έχει παρουσιαστεί σε φεστιβάλ στη χώρα μας) εκ των οποίων αρκετές έρχονται για πρώτη φορά στην Κύπρο, σε συνδυασμό με περισσότερα από 20 draught από όλο τον κόσμο υπόσχονται αξέχαστες γευσιγνωστικές εμπειρίες.

Οι μπύρες οι οποίες θα στηθούν στον κήπο και στον εσωτερικό χώρο του Moondog’s θα συνοδεύονται με τα ζουμερά burgers του μαγαζιού, γερμανικά λουκάνικα και άλλα διάφορα εδέσματα που συνδυάζονται με την κάθε μπύρα ξεχωριστά. Παράλληλα, θα παρελαύνουν καλλιτέχνες από το χώρο της λόκαλ μουσικής σκηνής.

Έτσι μια ήδη πετυχημένη γιορτή της μπύρας που πέρσι συγκέντρωσε περισσότερους από 1500 επισκέπτες από όλη την Κύπρο, παίρνει και πάλι μορφή φέτος: από την Τρίτη 6 Οκτωβρίου μέχρι την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «OctoberTest».

Από τις 18.00 ως και τα μεσάνυχτα, οι λάτρεις της μπύρας θα γεμίζουν ξανά και ξανά το ποτήρι τους δοκιμάζοντας νέες γεύσεις και ψηφίζοντας την αγαπημένη τους!

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την περσινή, πρώτη διοργάνωση.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ