Η Ελευθερία Αρβανιτάκη τραγουδά για την ΙΘΑΚΗ

Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Νόσου Αλτσχάιμερ, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη τραγουδά σε μια φιλανθρωπική συναυλία που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ιθάκη.


Article featured image
Article featured image

Κάτω από τον ουρανό του Κουρίου η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα μας ερμηνεύσει αγαπημένα κομμάτια από την παλαιότερη δισκογραφία της, όσο και τραγούδια από πιο πρόσφατες δουλειές της.

Σκοπός της συναυλίας, είναι η ενημέρωση όσο το δυνατό περισσότερο κόσμου για τους σκοπούς και στόχους του Συνδέσμου, η ευαισθητοποίηση τους προς τους ασθενείς με Άνοια - Αλτσχάϊμερ, καθώς επίσης και η ενίσχυση της προσπάθειας του Συνδέσμου για ψυχοκοινωνική στήριξη, τόσο των ατόμων του Κέντρου Ημέρας, όσο και των συγγενών τους. Να σημειώσουμε ότι ο Σύνδεσμος Ιθάκη είναι ένας εθελοντικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός ο οποίος ιδρύθηκε με αφορμή το ευρωπαϊκό Έτος Εθελοντισμού 2011 και στηρίζει άτομα με Άνοια-Αλτσχάϊμερ.

Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα της Άντρης Αναστασιάδη, συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Χορηγοί επικοινωνίας της συναυλία είναι το Time Out και Ράδιο Πρώτο.

Μια μέρα πριν από τη συναυλία στο Κούριο, η ερμηνεύτρια θα βρεθεί στη Λευκωσία για μία εμφάνιση στο Αμφιθέατρο της Σχολής Τυφλών.

Πεμπτη 17 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών, Λευκωσία, 20.30, €25. Πληρ. www.tickethour.com.cy.

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός, 20.30, €25. Πληρ. 77777040 & www.tickethour.com.cy.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ