Προστασία από την σκόνη με Sterimar Mn & Sterimar Cu

Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζουμε ένα πρωτοφανές κύμα σκόνης το οποίο φαίνεται να κοπάζει προσωρινά αλλά να επανέρχεται από το Σάββατο.

 


Article featured image
Article featured image

Τα αιωρούμενα σωματίδια δεν είναι και ότι καλύτερο για την υγεία αφού μπορεί να δημιουργήσουν αλλεργίες ή μολύνσεις του αναπνευστικού. Η προστασία από την εισπνοή των αλλεργιογόνων και των μικροβίων ξεκινάει από τη διαδικασία της αναπνοής. Γι’ αυτό η προστασία της ρινικής κοιλότητας είναι πολύ σημαντική.

Στην αγορά κυκλοφορούν δύο προϊόντα εξειδικευμένα για την προστασία του οργανισμού από τις αλλεργίες και τα μικρόβια αντίστοιχα, το Sterimar Mn και το Sterimar Cu.

Το Sterimar Mn, είναι ισότονο διάλυμα καθαρού θαλασσινού νερού, εμπλουτισμένο με Μαγγάνιο, ένα ιχνοστοιχείο απαραίτητο για την άμυνα του οργανισμού. Προσφέρει άμεση ανακούφιση και συμβάλλει στην εξαφάνιση των αλλεργιογόνων.

To Sterimar Cu είναι επίσης ισότονο διάλυμα φυσικού θαλασσινού νερού, εμπλουτισμένο με Χαλκό. Η αντι-μικροβιακή δράση του Χαλκού είναι γνωστή από τα αρχαία χρόνια ενώ έχει κατοχυρωθεί και ως το πρώτο μέταλλο με αναγνωρισμένες αντι-μικροβιακές ιδιότητες. Το Sterimar Cu φροντίζει για την προστασία από την εισπνοή μικροβίων αλλά και την αντιμετώπιση μολύνσεων της ρινικής κοιλότητας.

Διατίθενται στα φαρμακεία!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ