Η Ουτοπία είναι και πάλι εδώ!

«Μετά από αυτό το σημαντικό διάστημα ξεκούρασης κι αναζωογόνησης επιστρέφουμε στο κατάστημα Ουτοπία και στις διάφορες δράσεις μας, με νέους στόχους και νέο προγραμματισμό».

 


Article featured image
Article featured image

Παρακάτω θα βρείτε το νέο ωράριο λειτουργίας του καταστήματος, το μενού για τη Συλλογική Κουζίνα της Παρασκευής και τις δράσεις της Ουτοπία γι’ αυτή τη βδομάδα!

 

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΥΤΟΠΙΑΣ

Στο κατάστημα μπορείτε καθημερινά να βρείτε λικέρ σε διάφορες γεύσεις καθώς και φρέσκα πορτοκάλια, γκρεϊπφρουτ και λεμόνια. Βότανα, ροδόσταγμα και αιθέρια έλαια από τις βιολογικές καλλιέργειες στη Φλάσου, γλυκά του κουταλιού, μέλι, σπιτικές μαρμελάδες, ελαιόλαδο, κρασί, ζιβανία, βότανα από την Regenas Gardens, βότανα, αιθέρια έλαια, βάμματα και συμπληρώματα διατροφή από την Heaven on Earth Herbals, τα χειροποίητα καλλυντικά από την Hermann Gourmet Cosmetics  την Gaia Olea, την Τhalia καθώς και από την Pristine, φυσική κρέμα περιποίησης τατουάζ από τον Think Positive, Ενεργούς Μικροοργανισμούς, κάδους κομποστοποίησης και ζεόλιθο από το Nature's Products.



ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα: ΚΛΕΙΣΤΟ

Τρίτη: 10.00 – 19.00

Τετάρτη: 10.00 – 17.00

Πέμπτη: 10.00 – 19.00

Παρασκευή: 10.00 – 19.00

Σάββατο : 10.00 – 17.00

Επικοινωνία: 99583947, 99184191, 99415139

 

THE VEGGIE KITCHEN

Τετάρτη 16 Σεπτεβρίου, 19:00

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί το πρώτο εργαστήρι μαγειρικής χορτοφαγικών πιάτων The Veggie Kitchen που διοργανώνει η ομάδα EVS YEU Create your own world II.

Αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να στείλετε με e-mail (στην αγγλική γλώσσα στο: life.evs.cyprus@gmail.com με θέμα «The Veggie Kitchen»,

με το όνομα και τηλέφωνο σας.

Οι συναντήσεις θα γίνονται στα αγγλικά.



 

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Από την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου η Συλλογική Κουζίνα λειτουργεί ξανά από τη 13.00 μέχρι τις 19.00.

Η Ουτοπία Κολεκτίβα σε συνεργασία με το Green Mandala Café

θα σερβίρει χορτοφαγικά και νηστήσιμα πιάτα, βασισμένα σε εποχικά φρέσκα υλικά. Το φαγητό προσφέρεται πάντα με εισφορά ενώ σερβίρονται διάφορα κρύα και ζεστά ροφήματα.

Απολαύστε ένα υγιεινό γεύμα, καλή παρέα και αφήστε όσα αγαπάτε!

*Για παραγγελίες take-away, κρατήσεις και παράδοση (delivery) στην εντός των τειχών πόλη: 99583947, 99098292.

 



 

Μενού:

Νηστήσιμα μπουρίτος (κόκκινα φασόλια, λαχανικά, πράσα, σως σόγιας, κρέμα καρύδας, καφέ ρύζι, πίττες με λευκό ή ολικής αλέσεως αλεύρι)

Εποχική πράσινη σαλάτα με λαχανικά ρόδι και σπιτική σως

Σπιτική πικάντικη σως ντομάτας

Επιδόρπιο: Paleo Choco Coco (ωμοφαγικό κέικ σοκολάτας)


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ