Ο Γιωρκάτζης κινείται στη Λευκωσία με τετράτροχο οικογενειακό ποδηλατοταξί

Δεν γίναμε ακριβώς Ταϊλάνδη ή Μαλαισία, η εικόνα όμως ενός ποδηλατοταξί στο κέντρο της πρωτεύουσας, πέραν από σημειολογικό χαρακτήρα, θα μπορούσε ενδεχομένως να αποτελέσει την απαρχή μιας προσπάθειας για «αναβάθμιση» της Μακαρίου και των γύρω περιοχών με έξυπνα κόλπα προσέλκυσης κόσμου ενόψει εορτών.

 


Article featured image
Article featured image

Η φωτογραφία που βλέπεις πιο πάνω τραβήχτηκε στη λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Κινητικότητας, στο πλαίσιο της οποίας το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών και η Νεολαία Οικολόγων οργάνωσαν περίπτερο με θέμα «Βιώσιμη Διακίνηση - Εναλλακτικά Μέσα Μεταφοράς».

Στο περίπτερο διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό σχετικά με την Εβδομάδα Κινητικότητας. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τα τετράτροχα οικογενειακά ποδηλατοταξί και να λάβουν μέρος σε ποικίλες δραστηριότητες.

Επιπλέον, μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους υφασμάτινες τσάντες, έτσι ώστε να πετύχουμε τη μείωση της χρήσης της πλαστικής σακούλας.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ο Jimothy, είναι ένα παράξενο ρακούν που έγινε σύμβολο αγάπης για τα άγρια ζώα

Article featured image

Στη Βρετανία απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη

Article featured image

Η μεσαία θέση στα αεροπλάνα παύει να είναι ενοχλητική