Ενδιαφέρει δικηγόρους και επιχειρηματίες

Έγκριτοι νομικοί και γνωστοί επιχειρηματίες από δεκαπέντε χώρες του εξωτερικού και από την Κύπρο θα συμμετάσχουν στο συνέδριο Best Legal που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό, στις 27-29 Σεπτεμβρίου 2015.

 


Article featured image
Article featured image

Το συνέδριο απευθύνεται σε δικηγόρους, στελέχη επιχειρήσεων και άλλους επαγγελματίες του κλάδου και θα  ασχοληθεί με πέντε σημαντικά ζητήματα νομικής πρακτικής: τις πρόσφατες αλλαγές στην ευρωπαϊκή νομοθεσία όσον αφορά τη διεθνή επιχειρηματική δραστηριότητα και τις διασυνοριακές συναλλαγές, τους εναλλακτικούς τρόπους επίλυσης εμπορικών διαφορών, τον διεθνή νόμο περί καταπιστευμάτων και τις πρόσφατες αλλαγές στη νομοθεσία, τις τελευταίες εξελίξεις στην Ευρασιατική Οικονομική Ένωση (ΕΟΕ) και τις διάφορες διαδικασίες ιθαγένειας και διαμονής στην Ευρώπη.

Διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Κύπρο από το κυπριακό περιοδικό «Successful Business», μέλος του Ομίλου Vestnik Kipra, σε συνεργασία με τον Δικηγορικό οίκο Ανδρέα Νεοκλέους & Σία ΔΕΠΕ, που είναι ο κύριος χορηγός.

«Είναι μια ευκαιρία να προωθηθούν τα κυπριακά ομόλογα ενώ θα δοθεί και το έναυσμα για συζήτηση σχετικά με την απόκτηση κυπριακής ιθαγένειας μέσω των επενδύσεων. Οι σύνεδροι θα ενημερωθούν για τις πρόσφατες εξελίξεις στην ευρωπαϊκή νομοθεσία αλλά και για τις διαδικασίες που απαιτούνται για την επέκταση των εμπορικών τους δραστηριοτήτων στην Κύπρο. Οι ομιλητές είναι ειδήμονες στους τομείς αυτούς και θα παρέχουν σημαντικές πληροφορίες σε ενδιαφερόμενους που θέλουν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στο νησί. Για τον λόγο αυτό θεωρούμε πως το συνέδριο συμβάλλει στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου» δηλώνει η Natalia Kardash, διευθύντρια του ομίλου Vestnik Kipra.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του συνεδρίου και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στα τηλέφωνα 25-590530 και 97-745594 ή επικοινωνήστε ηλεκτρονικά στο ip@vkcyprus.com.

 

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου ΕΔΩ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ