Στη Λήδρας τα πρώτα H&M

Το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας H&M στην Κύπρο, όπως ανακοίνωσε ο Όμιλος Σιακόλα, θα ανοίξει στον Πύργο Σιακόλα στη Λήδρας.

 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με τον όμιλο, επιτεύχθηκε η σχετική συμφωνία με τον σουηδικό όμιλο ένδυσης και η κάθοδός του στην Κύπρο τοποθετείται χρονικά εντός του 2016.

Η δημόσια εταιρεία Woolworth (Cyprus) Properties Plc ανακοίνωσε ότι κατόπιν συνεννόησης με τη δημόσια εταιρεία Ermes Department Stores Plc, έχει συνάψει συμφωνία με την H&M, για να χρησιμοποιήσει μακροχρόνια με ενοικίαση και με ικανοποιητικούς όρους με βάση τις πωλήσεις, το εμπορικό μέρος του Πύργου Σιακόλα στην οδό Λήδρας, συνολικά 8 ορόφους (2 υπόγεια, ισόγειο και 5 ορόφους), για τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος H&M στην Κύπρο.

Το κατάστημα αυτό αναμένεται να αρχίσει να λειτουργεί εντός του 2016.

Η Woolworth συμφώνησε με τη συνδεδεμένη της εταιρεία Ermes Department Stores Plc, η οποία τώρα ενοικιάζει τον χώρο, να τερματιστεί η ενοικίαση εντός του πρώτου εξαμήνου του 2016.

«Η συναλλαγή αυτή έγινε καθότι κρίθηκε ότι είναι προς όφελος τόσο της Woolworth όσο και της Ermes. Η Ermes, που έχει συνεργασία με πολλές άλλες διεθνείς αλυσίδες εταιρειών στον τομέα της μόδας, θα ενισχύσει τις υφιστάμενες δραστηριότητές της τόσο στην περιοχή του δήμου Λευκωσίας, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της μείζονος Λευκωσίας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.


inbusiness

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ