Ένας 26χρονος Κύπριος μουσικός ζητάει -από την Αθήνα- τη βοήθειά μας

Τι μπορεί να ζητάει ένας νεαρός Κύπριος που διαμένει στην Αθήνα και παρουσιάζεται σε ένα βίντεο έχοντας δίπλα του ένα φραπέ, μια φωτογραφία της Μόνα Λίζα αλλά και ένα Chihuahua;

 


Article featured image
Article featured image

Πατώντας στο link της καμπάνιας που κάνει μέσω της σελίδας Indiegogo ο Κύπριος μουσικός Χρίστος Μοδέστου, θα έχεις την ευκαιρία να δεις και ένα βίντεο που είναι γυρισμένο στην Αθήνα και έχει ως background τις πολυκατοικίες και γενικότερα το αστικό περιβάλλον της πόλης.

Αλήθεια, ποιες μπορεί να είναι οι προθέσεις ενός νεαρού Κύπριου παρουσιάζεται σε ένα βίντεο να ζητάει τη στήριξη μας, έχοντας δίπλα του ένα φραπέ, μια φωτογραφία της Μόνα Λίζα αλλά και ένα Chihuahua που σχεδόν ακροβατεί πάνω στο κάγκελο του πολύ ψηλού διαμερίσματός του;

Απλό. Προσπαθεί λέει να δημιουργήσει έναν πολυχώρο με την ονομασία «GiocondArt», το οποίο θα είναι κάτι μεταξύ θεάτρου, μουσικής σκηνής και γκαλερί... εξ ου και η καμπάνια στο ίντερνετ για να μαζέψει λεφτά.

Οι τρόποι που μπορείς να συνεισφέρεις είναι, είτε αγοράζοντας το πόστερ ή το μπλουζάκι με το σκίτσο (μεταξοτυπία στο χέρι) του διασημότερου ίσως έργου στον κόσμο, είτε προαγοράζοντας τον καφέ ή το ποτό σου, είτε απλώς κάνοντας μια εισφορά.

 



Αφού πάρεις μια γεύση από το βίντεο που έφτιαξε ο Χρίστος, πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερο αλλά και για να βοηθήσεις όπως και όσο μπορείς. Η καμπάνια τελειώνει σε 24 μέρες από σήμερα.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ