Το πολύ μαύρο burger των Burger King

Μην βιαστείς να πεις την κακία σου. Όχι, δεν κάηκε το ψωμάκι στο ψήσιμο. Άλλος είναι ο λόγος που το συγκεκριμένο burger έχει το πολύ μαύρο χρώμα που βλέπεις.

 


Article featured image
Article featured image

Η ματωμένη πανσέληνος θα φταίει φταίει μάλλον. Συγκεκριμένα, με αφορμή το επερχόμενο Halloween, η εταιρεία έφτιαξε ειδικά ψωμάκια τα οποία έχουν ως συστατικό το δημοφιλές steak sauce. Εξ ου και η μαύρη απόχρωση, ενώ και η γεύση του είναι πιπεράτη. Επίσης, το sauce ντύνει και το ίδιο το burger.

Η Burger King έχει πουλήσει ένα παρόμοιο burger και στην Ιαπωνία, μόνο που εκεί το ψωμί ήταν «χρωματισμένο» με ξυλάνθρακα μπαμπού αλλά και μελάνι σουπιάς.

«Μπορεί να μοιάζει ιαπωνικό αλλά έχει αμερικάνικη γεύση» αναφέρει ο διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρείας, Eric Hirschhor, με αφορμή το σημερινό λανσάρισμα του A.1.® Halloween WHOPPER® Sandwich, το οποίο θα διατίθεται για περιορισμένο διάστημα, προς $4.99.

Θα θέλαμε να το δοκιμάσουμε και στην Κύπρο, σε Λάρνακα ή Πάφο, απ’ ότι μάθαμε όμως δεν πρόκειται να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να έρθει ως τα μέρη μας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ