Υπερπολυτελείς επαύλεις δίπλα στο κύμα

Ένα  πολυτελές και σούπερ μοντέρνο παραθαλάσσιο αναπτυξιακό θέρετρο με την ονομασία «Leptos Adonis Beach Villas» παρουσιάζει η Leptos Estates.

 


Article featured image
Article featured image

Το έργο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, βρίσκεται  σε μια ήσυχη περιοχή, σε ένα μαγευτικό περιβάλλον, με υπέροχη θέα στη θάλασσα και σε μικρή απόσταση από το γραφικό λιμανάκι της Πάφου και το πανέμορφο θέρετρο του Κόλπου των Κοραλλίων.

Σύμφωνα με την εταιρεία: «Το  Leptos Adonis Beach Villas είναι τοποθετημένο και κατασκευασμένο με τις υψηλότερες προδιαγραφές, με ιδιωτικές πισίνες, όμορφα διαμορφωμένους κήπους, μεγάλες βεράντες με άνετους εξωτερικούς χώρους, μοντέρνα αρχιτεκτονικά σχέδια και την τελευταία τεχνολογία σε ποιοτικά τελειώματα».

Παράλληλα, αναφέρεται ότι «το υπερπολυτελές αυτό συγκρότημα  παραθαλάσσιων επαύλεων σχεδιάστηκε σε ένα πλέγμα μοντέρνας και παραδοσιακής αρχιτεκτονικής με όγκους και με ανοίγματα, με ντόπια  υλικά και γήινα χρώματα. Διαθέτει σύγχρονη τεχνολογία με θερμική μόνωση, μοντέρνες κουζίνες και μπάνια και ενδοδαπέδια θέρμανση. Πρακτικά άνετα καθιστικά, λιτές γραμμές με λειτουργική συνδεσιμότητα, πράσινο με ειδικούς εξαερισμούς για φυσικό κλίμα και την ενεργειακή αποδοτικότητα».

Τέλος, σημειώνεται ότι «αυτή η μαγική παραλιακή τοποθεσία προσφέρει ένα ειδυλλιακό τρόπο ζωής για εύπορους και συνάμα απαιτητικούς ανθρώπους που ζουν σε αυτές τις εξαιρετικές επαύλεις, οι οποίες προσφέρουν απαράμιλλη χαλάρωση, τόσο για το μυαλό όσο και για το σώμα».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ