9 πράγματα που πρέπει να ξέρει ο κάθε άντρας για τα παντελόνια

Οι γυναίκες έχουν καθημερινά να διαλέξουν ανάμεσα σε παντελόνια, φούστες και φορέματα, ενώ οι επιλογές των αντρών περιορίζονται μόνο στα παντελόνια. Αυτό σημαίνει ότι τα παντελόνια που φορούν οι άντρες πρέπει να έχουν σωστή εφαρμογή, αλλά και να φοριούνται σωστά. 


Ακολουθούν οι βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθεί κανείς για να διαλέξει το σωστό παντελόνι, αλλά και πως να το φορέσει.

 

Τα παντελόνια δεν πρέπει να έχουν τσάκιση

Η τσάκιση ή οι πιέτες είναι περισσότερο γυναικείο χαρακτηριστικό στα ρούχα και, επιπλέον, κάνουν τους άντρες να δείχνουν πιο μεγάλοι. Ένα παντελόνι που είναι σιδερωμένο μπροστά και δεν έχει τσάκιση κάνει κάθε άντρα να δείχνει πιο κομψός.

 

Ναι στα slim παντελόνια, αλλά με μέτρο

Εάν έχετε τον σωστό σωματότυπο, τα slim παντελόνια θα τον αναδείξουν, αλλά αυτό σημαίνει να μπορεί το παντελόνι να περνάει από τους αστραγάλους σας.

 

Όχι στα χαμηλοκάβαλα παντελόνια

Τα παντελόνια mid-rise, δηλαδή εκείνα που στέκονται στη μέση, χωρίς να είναι ούτε πολύ ψηλά, ούτε πολύ χαμηλά. Το παντελόνι σας δεν πρέπει να είναι πολύ ψηλά από τον αφαλό σας, αλλά ούτε και να φαίνεται το εσώρουχό σας.

 

Αποφύγετε τα ανοιχτόχρωμα τζιν

Φωνάζουν ότι έρχεστε από την δεκαετία του '90 και ότι ήσασταν μέλος σε συγκρότημα.

 

Τα τζιν σας πρέπει να σας εφαρμόζουν όσο και τα παντελόνια σας

Εάν όλα σας τα παντελόνια εφαρμόζουν άψογα πάνω σας, δεν υπάρχει λόγος να διαφέρουν τα τζιν σας. Αποφύγετε τα φαρδιά τζιν που σας κάνουν να μοιάζετε άχαροι.

Τα σκουρόχρωμα τζιν δεν είναι ίδια με τα παντελόνια

Μόνο και μόνο επειδή έχετε ένα μαύρο ή σκούρο μπλε τζιν, δεν σημαίνει ότι μπορείτε να το φορέσετε σε ένα καλό εστιατόριο, σε γάμο ή σε κάποιο επίσημο κάλεσμα. Ούτε να τα συνδυάσετε με τα καλά σας μαύρα παπούτσια.

 

Τα σκισμένα τζιν είναι ωραία (αν έχουν σκιστεί μόνα τους)

Σε όλους αρέσει αυτό το casual ντύσιμο, με το φθαρμένο τζιν που το έχετε χρόνια αλλά δεν το πετάτε γιατί είναι το αγαπημένο σας. Από την άλλη, όταν ένα τζιν είναι τεχνητά φθαρμένο και σκισμένο, τις περισσότερες φορές φαίνεται λίγο κακόγουστο.

 

Το ρεβέρ είναι αποδεκτό, αλλά δεν είναι πάντα η ιδανική λύση για όλους

Σε συγκεκριμένα παντελόνια, ειδικά αυτά που είναι σε πιο slim κόψιμο, το ρεβέρ είναι μια καλή λύση, αρκεί το εσωτερικό μέρος του τζιν να είναι ίδιο χρώμα με το εξωτερικό. Επίσης, αποφύγετε τα ρεβέρ εάν δεν είστε πολύ ψηλοί γιατί θα σας κάνει να μοιάζετε κοντύτεροι.

Εάν το παντελόνι σας διπλώνει στους αστραγάλους

Το ιδανικό μήκος στο παντελόνι σας θα το βρείτε φορώντας τα παπούτσια σας και είναι αυτό που ίσα ίσα αγγίζει το έδαφος. Δεν θέλετε ούτε να σας φτάνει στον αστράγαλο, ούτε να το πατάτε.


[ΠΗΓΗ]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ