Αγώνες ελεύθερης κατάδυσης [για πρώτη φορά στην Κύπρο]

Οι Παγκόσμιοι Ατομικοί Αγώνες Βάθους Ελεύθερης Κατάδυσης, θα πραγματοποιηθούν φέτος για πρώτη φορά στην Κύπρο.

 


Article featured image
Article featured image

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από τις 5 μέχρι και τις 20 Σεπτεμβρίου, στην θαλάσσια περιοχή Λεμεσού, σε ειδικά διαμορφωμένο σκάφος 500m2 της εταιρείας EDT OFFSHORE.

H Κύπρος επιλέγηκε ως ιδανική επιλογή για τους αγώνες, μετά από διεθνή ψηφοφορία και επικράτησε της Καλαμάτας και της Καραϊβικής, λόγω των ευνοϊκών καιρικών συνθηκών, των ασφαλή θαλασσών, των καθαρών και ζεστών νερών της.

Στο κορυφαίο αυτό αθλητικό γεγονός, αναμένεται να συμμετάσχουν, πέραν των 150 αθλητών από όλο τον κόσμο

Καλούνται όλοι οι λάτρεις της θάλασσας και του υδάτινου κόσμου, να παρευρεθούν στους αγώνες και να γνωρίσουν από κοντά, τα μεγάλα ονόματα των αθλητών της ελεύθερης κατάδυσης.

Για περισσότερες πληροφορίες: 99499367


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ένας τραυματισμένος πελεκάνος χτύπησε τη σωστή πόρτα για να ζητήσει βοήθεια.

Article featured image

Η επιστολή μιας γυναίκας που κυνηγούσε ένα χρέος πριν από 4.000 χρόνια

Article featured image

ΛΟΑΤΚΙ+ μετανάστες απελαύνονται από τις ΗΠΑ σε χώρες όπου η ομοφυλοφιλία τιμωρείται