Η «Σταχτοπούτα» κάνει πρεμιέρα απόψε

Κάνει πρεμιέρα απόψε η κωμική όπερα «Σταχτοπούτα», που ανεβάζει το Pafos Aphrodite Festival στο μεσαιωνικό κάστρο της Πάφου.

 


Article featured image
Article featured image

Το διάσημο παραμύθι της Σταχτοπούτας θα ζωντανέψει υπό την καθοδήγηση του Paolo Panizza, ο οποίος σκηνοθέτησε και τις δύο προηγούμενες παραγωγές που παρουσιάστηκαν στη σκηνή του Pafos Aphrodite Festival.

Στη φετινή παραγωγή συμμετέχει επίσης και μια ομάδα Κυπρίων χορωδών που θα πλαισιώνει τη λυρική χορωδία «Amintore Galli», από το Ρίμινι της Ιταλίας.

Στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου, που θα φιλοξενήσει και φέτος το Φεστιβάλ, με τα μεγαλοπρεπή σκηνικά να μεταμορφώνουν τον χώρο, θα ακολουθήσουν και άλλες δύο παραστάσεις το Σαββατοκύριακο.

Όπως ανακοινώθηκε, κατά τη διάρκεια του τριημέρου των παραστάσεων και μεταξύ των ωρών 6.00 το απόγευμα με 8.30 το βράδυ θα απαγορεύεται η διακίνηση οχημάτων στους μη κατόχους εισιτηρίων όπερας στη λεωφόρο Αποστόλου Παύλου στο ύψος Παφίας Αφροδίτης, στην οδό Λήδας, στην οδό Αλκμήνης στο ύψος της Εκκλησίας Θεοσκέπαστης, στην οδό Αρτέμιδος, στην οδό Διονύσου και στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος της οδού Ιάσωνος.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων της όπερας, για δική τους διευκόλυνση, σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών, θα πρέπει να κατευθύνονται από τον κυκλικό κόμβο του Παφιακού Σταδίου προς τις λεωφόρους Δημοκρατίας και Ποσειδώνος ακολουθώντας τη διαμορφούμενη σήμανση.

Όλες οι παραστάσεις αρχίζουν στις 8.00 μ.μ. ακριβώς.

Φωτογραφία: Ανδρέας Εύζωνα

opera


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ