Ο Μανώλης Λυκιαρδόπουλος στους 6 κορυφαίους bartenders του κόσμου

Στην τελική ευθεία για τον τίτλο του WORLD CLASS Bartender of the Year 2015, θα μπουν bartenders από την Αυστραλία, την Τσεχία, τη Μεγάλη Βρετανία, το Ισραήλ και την Ιαπωνία.

 


Article featured image
Article featured image

Το βράδυ της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου, ύστερα από τρεις μέρες γεμάτες απαιτητικές δοκιμασίες για τους 54 bartenders που έλαβαν μέρος στον Παγκόσμιο Τελικό του WORLD CLASS στη Νότιο Αφρική, ανακοινώθηκαν οι 6 κορυφαίοι bartenders για το 2015.

Ανάμεσα τους και ο Έλληνας Μανώλης Λυκιαρδόπουλος από το Theory Bar&More στην Αθήνα.

Οι πέντε bartenders που μαζί με τον Μανώλη πλαισιώνουν την τελική εξάδα είναι οι: Jack Scotti (Αυστραλία), Viteslav Cirok (Τσεχία), Alistair Reynolds (Μεγάλη Βρετανία), Ariel Leizgold (Ισραήλ) και Michito Kaneko (Ιαπωνία). 

Ο Μανώλης Λυκιαρδόπουλος εντυπωσίασε και γοήτευσε κριτές και κοινό με εξαιρετικές παρουσιάσεις στις πέντε πρώτες δοκιμασίες του τελικού.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην τελική εξάδα, αλλά και αγχωμένος. Όταν άκουσα το όνομά μου, ήταν σα να σταμάτησε ο χρόνος – πραγματικά, πρόκειται για μια ξεχωριστή στιγμή που θα τη θυμάμαι για πάντα. Τώρα, ανυπομονώ να ξεκινήσει η τελική δοκιμασία», είπε ο Μανώλης.

Ο κορυφαίος Bartender στον κόσμο, θα ανακοινωθεί το βράδυ της Παρασκευής (4 Σεπτεμβρίου) σε μια λαμπερή εκδήλωση στο Δημαρχείο του Κέιπ Τάουν.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ