Το πρώτο trailer του «The Lobster» από τον Γιώργο Λάνθιμο είναι εδώ!

Πέραν από τη συμμετοχή των Colin Farrell και Rachel Weisz στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, το «The Lobster» του Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου είναι η ταινία που εντυπωσίασε τους κριτικούς στο Φεστιβάλ των Καννών πριν λίγους μήνες και κέρδισε το «Βραβείο της Κριτικής Επιτροπής».

 


Article featured image
Article featured image

Πρόκειται σίγουρα μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, ενώ σίγουρα είναι η πιο πλέον αναμενόμενη για το ελληνικό κοινό. Ο λόγος φυσικά για το «The Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου, για το οποίο κυκλοφόρησε επιτέλους το πρώτο επίσημο trailer, σε αποκλειστικότητα της βρετανικής The Guardian.

Στη νέα του ταινία, ο Λάνθιμος αφηγείτα μια αντισυμβατική ιστορία αγάπης στο κοντινό, δυστοπικό μέλλον, όπου όσοι άνθρωποι είναι μόνοι τους συλλαμβάνονται κατά τους κανόνες της πόλης και μεταφέρονται σε ένα ξενοδοχείο.

Εκεί είναι υποχρεωμένοι να βρουν ένα ταίρι μέσα σε 45 ημέρες. Αν αποτύχουν, μεταμορφώνονται σε ένα ζώο της επιλογής τους και απελευθερώνονται στο δάσος.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Colin Farrell και Rachel Weisz, ενώ το καστ συμπληρώνουν οι John C. Reilly, Lea Seydoux, Ariane Labed, Ben Wishaw και Αγγελική Παπούλια.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ