What the fat?

Επιτέλους, η καταξίωση για τον Λούη Πατσαλίδη ήρθε.

Μετά από μόλις ένα χρόνο στην τηλεόραση… η φάτσα του έντυσε ένα λεωφορείο.

 


Article featured image
Article featured image

Όσοι κυκλοφορείτε αυτές τις μέρες στην πόλη θα έχετε παρατηρήσει τα επενδυμένα με την φωτογραφία του Λούη λεωφορεία τα οποία διαφημίζουν το «Show & Αβλαβές» του Σίγμα το οποίο παρουσιάζει ο ίδιος.

Ο λόγος που το ΣΙΓΜΑ επέλεξε αυτό τον τρόπο για να διαφημίσει την επιτυχημένη σατιρική εκπομπή είναι προφανής -μόνο σε λεωφορείο χωρούσε το εκτόπισμα του Λούη-, ενώ και από την πλευρά του ο ΟΣΕΛ δέχτηκε με ιδιαίτερη ικανοποίηση το deal αφού προφανώς πρώτη φορά κατάφερε κάποιος να γεμίσει ολόκληρο το λεωφορείο.

What the fat, που λέμε!

«What the fat?» έτσι ακριβώς τιτλοφορείται το νέο σόου του Λούη και της παρέας του στο Εναλλάξ.

Μαζί με την μετρ στο είδος της κωμωδίας Χριστιάνα Αρτεμίου, αλλά και τους εδώ και χρόνια μόνιμους συνεργάτες του, μεταξύ των οποίων και ο Τεύκρος Νεοκλέους ο οποίος έχει την τάση να πειράζει… τους στίχους, ο Λούης πέραν από την τηλεόραση συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά, αυτό που ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια και το οποίο στην ουσία τον ανέδειξε.

Θα μπορούσε εδώ να γραφτεί ένα διθυραμβικό κείμενο για το νέο του σόου στο Εναλλάξ με υπερβολές τύπου ο Λούης και η Χριστιάνα θα κάνουν το μεγάλο μπαμ στη νυχτερινή Λευκωσία (αλλά και τη Λεμεσό) φέτος τον χειμώνα, θα το αποφύγουμε όμως γιατί όπως ο ίδιος πολύ εύστοχα συνηθίζει να λέει, όποτε ακούει κάτι καλό, το παίρνει πάνω του και μετά δεν διορθώνεται!

Η μόνη αλήθεια είναι πως, αν ο Λούης, η Χριστιάνα και η παρέα τους σεβαστούν τον κόσμο που τους ανέδειξε και που τους στηρίζει πιστά, προσφέροντάς τους κάτι πρωτότυπο, έξυπνα στημένο και παρουσιασμένο και ποντάροντας στην αισθητική, στο αλάθητο κριτήριο του κοινού και στο έξυπνο χιούμορ, σίγουρα η χρονιά μπορεί να τους/μας προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις απ’ ότι πέρσι και πρόπερσι που τα μαγαζιά γέμιζαν κάθε βδομάδα!

Επικαιρότητα, βουλευτικές, δίαιτες, μωρά, σχέσεις άντρα-γυναίκας, αλλά και το φινάλε της ιστορίας του Πακιστανού που ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια, μουσική με πειραγμένους στίχους από τον Τεύκρο Νεοκλέους, πειράγματα στον κόσμο και πολλές εκπλήξεις, αλλά και δώρα για το κοινό. Κάπως έτσι περιγράφει ο ίδιος το πρόγραμμά τους κι εμείς αναμένουμε με αγωνία για την… ουσία, για αυτό που θα μας κάνει -φεύγοντας από το Εναλλάξ ή το Ravens- να πούμε «ωραία περάσαμε».

Αυτό έχουμε ανάγκη σήμερα. Να βγούμε για να περάσουμε καλά!

 

Η πρεμιέρα του 3ωρου stand-up comedy show με τίτλο «What the fat?» θα πραγματοποιηθεί στο Εναλλάξ την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου.

Το σόου θα παρουσιάζεται εκεί κάθε Παρασκευή.

Παράσταση θα δοθεί και στο Ravens, στη Λεμεσό, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, αλλά και κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα.

Ώρα έναρξης 22.00

Είσοδος €10

Κρατήσεις/πληροφορίες 99583890

Χορηγός επικοινωνίας της παράστασης είναι το Time Out Cyprus.


 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ