Οι πραγματικοί ήρωες στη Λεμεσό

Με θέμα «True Heroes» το TEDxLimassol επιστρέφει στο θέατρο Ριάλτο στις 3 Οκτωβρίου.

 


Article featured image
Article featured image

Το θέμα της φετινής εκδήλωσης αντλεί έμπνευση από ανθρώπους που δεν επαναπαύονται και που συνεχίζουν να καινοτομούν στον τομέα τους. Που εμπνέουν τους γύρω τους και που χαρακτηρίζονται ως πραγματικοί ήρωες ο κάθε ένας στην εξειδίκευσή του. Η διοργάνωση TEDxLimassol με περισσότερους από 20 ομιλητές και μουσικούς υπόσχεται να εκπλήξει όλη την πόλη της Λεμεσού.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το συνέδριο «έσπασε» και φέτος ρεκόρ εθελοντών. Μαζί με την κεντρική ομάδα, περισσότεροι από 100 εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία να ετοιμάσουν μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις ανά τον κόσμο και να προσφέρουν μια εμπειρία ζωής στους συμμετέχοντες.

Το TEDxLimassol εντάσσει τη Λεμεσό στον μακρύ κατάλογο των χιλιάδων πόλεων που φιλοξενούν ένα TED event και σχεδιάζεται ώστε να αποτελέσει το συνέδριο – ορόσημο της πόλης για το 2015.

Το δεύτερο TEDxLimassol αντλεί έμπνευση από τον εξωστρεφή και πολυεθνικό, απρόβλεπτο και προκλητικό χαρακτήρα της πόλης. Με την πλειονότητα των προσκεκλημένων να προέρχεται από το εξωτερικό, δεσμεύεται να ξεφύγει από την κλασική συνταγή των «τοπικών» διοργανώσεων αντανακλώντας έτσι τον κοσμοπολιτισμό της Λεμεσού.

Η διοργάνωση αποσκοπεί να συμβάλει στην τοποθέτηση της πόλης ως επίκεντρο επιστημονικών, τεχνολογικών αναζητήσεων, της καινοτομίας και της δημιουργικότητας στην ευρύτερη νοτιοανατολική Μεσόγειο, ενισχύοντας τη διεθνή της εικόνα αλλά και τη στρατηγική της θέση σε επιχειρηματικό και τουριστικό επίπεδο.

«Πιστεύουμε ότι σήμερα, περισσότερο από ποτέ, ο κόσμος μας μπορεί να αλλάξει, φτάνει να κάνουμε όλοι κάτι για αυτόν. Οι ήρωες υπάρχουν, ζουν ανάμεσά μας και έρχονται στη σκηνή του TEDxLimassol για να μας εμπνεύσουν. Ετοιμαστείτε γιατί τον Οκτώβριο θα γίνουμε το κέντρο της προσοχής του δυναμικού κοινού της χώρας μας και του κόσμου» δηλώνει η curator Λυδία Ζαννέττου.

Για περισσότερες πληροφορίες, τους προσκεκλημένους και εισιτήρια πατήστε ΕΔΩ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ