Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα «Η κρίση στη ζωή των Κυπρίων»

Το Τμήμα Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Frederick προκηρύσσει online Διαγωνισμό Δημοσιογραφικής Φωτογραφίας με θέμα «Η κρίση στην καθημερινή ζωή των Κυπρίων», από τις 10 Σεπτεμβρίου.


Article featured image
Article featured image

Οι συμμετέχοντες καλούνται να αποτυπώσουν σκηνές της καθημερινότητας, μέσα στις οποίες να διαφαίνονται τα σημάδια της κρίσης στην εποχή που ζούμε, της οικονομικής κρίσης, της ηθικής κρίσης, αλλά και της κρίσης αξιών.

Ο διαγωνισμός λήγει την 30η Σεπτεμβρίου.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αποστείλουν τις φωτογραφίες τους με ‘Προσωπικό Μήνυμα’ (‘Message’) ΕΔΩ.



Ακολουθήστε τα βήματα για την ανάρτηση:

1.Ανοίγουμε τη σελίδα του Facebook.

2.Κάνουμε Like τη σελίδα του Τμήματος Δημοσιογραφίας – Frederick University.

3.Στην κεντρική σελίδα επιλέγουμε ‘Προσωπικό Μήνυμα’ (‘Message’)

4.Στέλνουμε τη/τις φωτογραφία/ες μας σε ‘Προσωπικό Μήνυμα’ (‘Message’) μαζί με το όνομά και το τηλέφωνο μας.



Όροι και προϋποθέσεις:

1.Οι υποβαλλόμενες φωτογραφίες μπορεί να είναι έγχρωμες, είτε ασπρόμαυρες.

2.Δεν γίνονται αποδεκτές φωτογραφίες που φέρουν watermark ή άλλα διακριτικά.

3.Όποια φωτογραφία είναι εκτός θέματος θα αποκλείεται.

4.Η υποβαλλόμενη φωτογραφία πρέπει να αποτελεί προσωπική και αυθεντική δημιουργία.

5.Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στη Like/ Page (σελίδα) του Τμήματος Δημοσιογραφίας – Frederick University στο Facebook.

6.Οποιαδήποτε χρήση προσωπικής πληροφορίας των συμμετεχόντων θα είναι αποκλειστικά σύμφωνη με την ισχύουσα νομοθεσία προσωπικών δεδομένων και την πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

7.Οι δημιουργοί βεβαιώνουν ότι έχουν εξασφαλίσει τη συναίνεση των εικονιζόμενων προσώπων. Το Πανεπιστήμιο Frederick ουδεμία ευθύνη φέρει για ενδεχόμενες παραβιάσεις δικαιωμάτων της προσωπικότητας και των προσωπικών δεδομένων των φωτογραφημένων προσώπων. Για ανωτέρω παραβιάσεις θα ευθύνεται αποκλειστικά ο δημιουργός.

8.Οποτεδήποτε κατά τη διάρκεια, το Πανεπιστήμιο Frederick μπορεί να αποφασίσει, κατά την απόλυτη κρίση του, να διακόψει αυτόν ή να παρατείνει τη διάρκειά του ή να ακυρώσει τον online Διαγωνισμό για οποιονδήποτε λόγο. Σε περίπτωση ακύρωσης ή διακοπής του online Διαγωνισμού, ακυρώνονται, χωρίς άλλη διατύπωση, τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις όλων των εμπλεκομένων στην έκθεση πλευρών, τα οποία προβλέπονται στους παρόντες όρους.

9.Οι συμμετέχοντες διατηρούν την ιδιοκτησία των φωτογραφιών τους, δηλαδή έχουν τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών τους.

10.Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν απόφοιτοι Λυκείου, οι οποίοι επιθυμούν να φοιτήσουν στο Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στο Τμήμα Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Frederick και πτυχιούχοι που επιθυμούν να φοιτήσουν στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στις Επιστήμες της Επικοινωνίας με τίτλο ‘Μέσα Επικοινωνίας και Δημοσιογραφία στην Κοινωνία της Πληροφόρησης’ στο Τμήμα Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Frederick.



Βραβεία

Οι δύο καλύτερες φωτογραφίες θα βραβευθούν με:

(α) υποτροφία (50%) για ένα χρόνο για φοίτηση στο Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στο Τμήμα Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Frederick και

(β) υποτροφία (50%) στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στις Επιστήμες της Επικοινωνίας στο Τμήμα Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Frederick.

Μια επιλογή από τις καλύτερες φωτογραφίες θα εκτεθεί τον στο Πανεπιστήμιο Frederick, ενώ θα παρουσιαστούν και διαδικτυακά.

Η επιτροπή που θα επιλέξει τις καλύτερες φωτογραφίες αποτελείται από μέλη του Τμήματος Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Τμήμα Δημοσιογραφίας - Πανεπιστήμιο Frederick

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ