Τα σκονό – memes με το μεγαλύτερο sharing

Το κίτρινο επίπεδο συναγερμού για το χτικιό που επικρατεί στην ατμόσφαιρα παραμένει και τα επίπεδα σκόνης παραμένουν εκνευριστικά ψηλά.

 


Article featured image
Article featured image

Καμιά εκατοστή ηλικιωμένοι έχουν ήδη επισκεφθεί τις Πρώτες Βοήθειες, τα σχολεία είναι αμφίβολο κατά πόσο και πότε θα ανοίξουν (εντός της ημέρας θα εκδοθούν σχετικές ανακοινώσεις), τα αεροδρόμια βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή λόγω περιορισμένης ορατότητας και οι γιατροί καλούν ιδιαιτέρως τις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού μα και όλους τους υπόλοιπους να περιορίζουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.

Καθώς, λοιπόν, βρισκόμαστε κλειδαμπαρωμένοι σε εσωτερικούς χώρους με τα επίσης πολύ ανθυγιεινά κλιματιστικά (και τους σαφώς πιο συμπαθείς ανεμιστήρες), έχουμε τουλάχιστον τα κοινωνικά μέσα να «ποσκολιούμαστε», διαβάζοντας τις διάφορες ωραίες σαχλαμάρες που όλοι ποστάρουμε.

Μέσα σε ένα απόγευμα είναι άλλωστε που η Κύπρος έγινε Σαχάρα, πώς να μείνει το ίντερνετ ασυγκίνητο;

Οι καμήλες έχουν την τιμητική τους (το κατιτίς μας το έχουμε συνεισφέρει και εμείς), το «εν πυρά» έχει μετεξελιχθεί σε «εν πηλά», ο Λόρενς της Αραβίας έγινε Λόρενς της Λευκωσίας και .... sand την Κύπρο εν έσιει!

Μαζέψαμε μερικά από τα memes που έχουν κοινοποιηθεί περισσότερο και σας τα παρουσιάζουμε:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ