«Σώστε τον Ακάμα» και εκτός Κύπρου

Στη διαδικτυακή διεθνοποίηση της υπόθεσης του Ακάμα προχωρούν ακτιβιστές.

 


Article featured image
Article featured image

Με το hashtag #Save Akamas, διαδικτυακοί ακτιβιστές προωθούν εκτός Κύπρου την ανάγκη προστασίας της χερσονήσου από τους developers.

Η σχετική φωτογραφία με το κείμενο που βλέπετε γράφηκε στα αγγλικά με σκοπό να γνωστοποιηθεί η υπόθεση εκτός των συνόρων του νησιού μας και να ασκηθεί με αυτό τον τρόπο περισσότερη πίεση για να μη προχωρήσει το προωθούμενο νομοσχέδιο.

«Στο μεταξύ, στην Κυπριακή Δημοκρατία, το μόνο και τελευταίο κομμάτι ακτογραμμής που κατορθώθηκε να μείνει παρθένο και ανέπαφο κινδυνεύει τώρα να κτιστεί από τους ιδιοκτήτες της γης.

Μεταδώστε το μήνυμα και βοηθήστε μας να ανακηρυχθεί ολόκληρη η χερσόνησος του Ακάμα σε Εθνικό Δασικό Πάρκο Βιόσφαιρας της ΟΥΝΕΣΚΟ», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, σχετικό ψήφισμα με χιλιάδες υπογραφές κυκλοφορεί από το Avaaz ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Εντοπίστηκαν απολιθώματα μικροσκοπικού δεινοσαύρου και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό

Article featured image

Έχασαν τον γάτο τους στην Ισπανία και επέστρεψε μετά από 5 μήνες διανύοντας 250 χιλιόμετρα

Article featured image

Μόλις πέντε λεπτά επιπλέον δραστηριότητας καθημερινά μπορούν να παρατείνουν τη ζωή