Ο παρουσιαστής και οι κριτές του X-Factor

Το ΣΙΓΜΑ είναι έτοιμο να εντάξει στο τηλεοπτικό του πρόγραμμα μετά από τη συνεργασία του με τον ελληνικό σταθμό ΣΚΑΪ το μουσικό talent show «X - Factor».

 


Article featured image
Article featured image

Από την 1η Ιανουαρίου, όταν βγήκε στον αέρα το διαφημιστικό τρέιλερ-κάλεσμα για συμμετοχή στον μουσικό διαγωνισμό, τα τηλέφωνα -για τις λεπτομέρειες- κτυπούν συνεχώς (δείτε σχετική φόρμα). Μάλιστα, κάποιοι έφθασαν έως τις εγκαταστάσεις του σταθμού για να αφήσουν τα στοιχεία τους. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή εκατοντάδες άτομα.

Παράλληλα, προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες ώστε να βγει το show στον αέρα το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου. Οι ξένοι παραγωγοί είναι αυστηροί ως προς τα στάνταρ, αλλά οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ, με επικεφαλής την Άλκηστις Μαραγκουδάκη, θέλουν να κερδίσουν το στοίχημα.

Αν και δεν έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές, ΣΚΑΪ και Σάκης Ρουβάς έχουν δώσει τα χέρια και θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι αυτός που θα αναλάβει την παρουσίαση των live. Για την τετραμελή κριτική επιτροπή σχεδόν σίγουρα είναι τα ονόματα της Πέγκυς Ζήνα, της Τάμτας, του Θοδωρή Μαραντίνη από τους Onirama καθώς και του Γιώργου Θεοφάνους. Για την παρουσιάση του backstage η Ευαγγελία Αραβανή κρίθηκε η πιο κατάλληλη. Θεωρείται βέβαιο ότι το show θα έχει αλλαγές-έκπληξη σε σχέση με αυτό που γνωρίζουμε, που φιλοδοξούν να αναθερμάνουν ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού.

Οι οντισιόν αναμένονται στο τέλος του μήνα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ μένει να οριστικοποιηθεί το πώς θα γίνει η επιλογή των Κυπρίων συμμετεχόντων, που φυσικά θα λάβουν μέρος στο show. Στη συνέχεια οι κριτές θα αναλάβουν από μία συγκεκριμένη κατηγορία υποψηφίων, ένας τα γκρουπ, άλλος τους νέους καλλιτέχνες 16-25 ετών, ο τρίτος τις συνομήλικες υποψήφιες και ο τέταρτος τους υποψηφίους 25 και άνω.

Το «Χ-Factor» του ΣΚΑΪ που θα προβάλλει και η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ συμπληρώνει την 51η παρουσία του στα τηλεοπτικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο.


Πηγή: I love style

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ