Η απολογία της Πύλης Αξιού για το λουλουδικό του Παντελίδη

Το απόλυτο trending των ημερών είναι σαφέστατα οι απείρου κάλλους φωτογραφίες του Παντελίδη, ο οποίος ίσα που φαίνεται πίσω από τα λουλούδια και τα πανέρια στην πίστα της Πύλης Αξιού.

 


Article featured image
Article featured image

Σχολιάστηκε στο Twitter, παρουσιάστηκε σε δελτία ειδήσεων και ηλεκτρονικά Μέσα, έγινε meme, κυρίως αποσπώντας αρνητικά σχόλια.

Και μαντέψτε τι; Θίχτηκε απ’ αυτό όλο το σούσουρο ο μαγαζάτορας.

Σε μια εποχή που σε χρόνο μηδέν ο κόσμος (με τα μέσα που έχει σήμερα στα χέρια του) μπορεί να «θάψει» και να στείλει στον πυρ το εξώτερον τον οποιοδήποτε, σε μια εποχή που μας απασχολεί περισσότερο το γεγονός ότι ο Τσίπρας παρουσιάζεται από το κρατικό κανάλι πιο ψηλός στο τηλεοπτικό παράθυρο σε σχέση με τον Μεϊμαράκη και όχι τα όσα λένε, σε μια εποχή που ο κόσμος κάνει… bullying σε μια βουλευτή επειδή αυτή αναφέρθηκε στο κομμωτήριο και στο γεγονός ότι δεν της μένουν λεφτά για ανταύγειες (και εσύ δεν ξέρεις ποιον απ' όλους να λυπηθείς πρώτον), η Πύλη Αξιού ανέμενε ότι θα περνούσαμε στο ντούκου τις ιστορικές από κάθε άποψη φωτογραφίες του Παντελή (ένας είναι ο Παντελής στις μέρες μας).

Και εξέδωσε κιόλας επίσημη ανακοίνωση για να το δικαιολογήσει:

 

«Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η τελευταία εμφάνιση του σχήματος Βανδή - Παντελίδης - Μαρτάκης που για δυο μήνες διασκέδασαν τον κόσμο και χάρισαν όμορφες βραδιές.

Τα τελευταία δυο 24ωρα ακούμε με μεγάλη έκπληξη τηλεοπτικά και ηλεκτρονικά μέσα να σχολιάζουν με τον χειρότερο τρόπο τα λουλούδια που πετάχτηκαν στον καλλιτέχνη Παντελή Παντελίδη και να μιλούν με αιχμές και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους μετά από βέλη εκ του πονηρού από συγκεκριμένα άτομα, σε κάθε φινάλε νυχτερινού κέντρου πάντα το απόθεμα λουλουδιών που υπάρχει το πετάμε (γιατί αλλιώς πάει στους κάδους απορριμμάτων) στους καλλιτέχνες και έτσι έγινε και σ’ αυτή την περίπτωση.

Η λάσπη και τα βέλη προς το μαγαζί και τον καλλιτέχνη δεν τιμά κανέναν και γι’ αυτό για πρώτη φορά παίρνουμε δημόσια θέση σε τέτοιο συμβάν. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Η επιχείρηση της Πύλης Αξιού».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ